hond-edelsteen

Afgelopen jaren heb ik met tientallen honden in gesprek gemogen gaan om te vertalen waar hun gedrag of klachten vandaan komen. En vooral ook wat hun onderliggende behoefte is en op welke manier hun verzorger ondersteuning kan bieden naar een meer ontspannen en fijner leven.

Energetische behandeling

Een onderdeel van deze consulten is een energetische behandeling. Energie kun je zien als Wi-Fi. Je ziet het niet maar is er wel. Woorden, gebeurtenissen, gevoelens alles draagt energie. Het fysieke lichaam gebruikt deze energie om de functies van het lichaam te gebruiken. Zie het als je telefoon die de Wi-Fi gebruikt om de apps op je telefoon te laten werken.

Energieblokkade in het lichaam

Wanneer er een blokkade in het lichaam zit of als de energie onvoldoende kan doorstromen heeft dit invloed op het gedrag van je hond of op de klachten die hij heeft. Edelstenen helpen bij het opschonen van de energie zodat het weer goed in het lichaam kan doorstromen. Het verschilt per hond wat er nodig is. Iedere hond is hierin uniek. Het viel me wel op dat onderstaande edelstenen veel naar voren kwamen in de consulten. Dus ik dacht misschien is het leuk deze met je te delen.

Top 3 meest gebruikte edelstenen

1) Rozekwarts

Deze steen bevordert de energiefrequentie van vergeving, empathie, compassie en tolerantie van zowel naar jezelf als anderen. Het verhoogt zelfliefde en zelfacceptatie. Deze steen ondersteunt bij het aantrekken van liefde en helpt om lief te hebben.

2) Unakite

De energiefrequentie van deze steen werkt kalmerend en aardend. Het lost blokkades in het energiesysteem op en zorgt dat energie weer gaat stromen. De steen balanceert het emotionele lichaam uit. Het zorgt voor gevoel van eenheid, compassie en vrede.

 

3) Hematiet

Deze steen werkt sterk aardend, zuiverend en beschermend. Het absorbeert negatieve energie en (elektromagnetische) straling en laat dit de aarde in stromen. Het zuivert en stabiliseert het energiesysteem. De energiefrequentie brengt lichaam, geest en ziel in harmonie met elkaar. Het bevordert moed, wilskracht, zelfvertrouwen en eigenwaarde. De steent ondersteunt bij het verminderen van zorgen en stress.

Wil je weten waar jouw hond baat bij heeft?

Stuur dan een mailtje naar info@spiegelbewust.nl

Monique Broekx

Benieuwd naar mijn andere blogs?

De sleutel tot een gelukkige hond: Ontdek het verschil tussen mijn consult en de bekende hondengedragstherapie

Stel je voor: je zit met je handen in het haar omdat je hond gedrag vertoont waar je geen raad mee weet. Of hij heeft klachten die maar niet lijken...

Ontdek de magie van oxytocine, en verhoog het welzijn van jezelf en je hond.

In dit blog artikel ontketenen we de kracht van het knuffelhormoon, ook bekend als oxytocine, die helpt bij het verlagen van angst en stress. Het...

Oorzaken van onrustig gedrag van je hond

Iedere hondeneigenaar zal weleens onrust bij zijn hond herkennen. Alleen in de mate van uiten, de context en de onderliggende boodschap zal...

Waarom zijn honden bijzondere coaches?

Een hond is fijngevoelig op alles wat er om hem heen gebeurd. Ze merken de kleinste veranderingen in houding of intentie bij anderen op. Ze...