Ik ben een zelfbewuste vrouw die op haar eigenwijze haar pad door het leven bewandeld naar liefde, geluk en dankbaarheid. Om dit te kunnen bereiken heb ik eerst geleerd hoe ik en mijn lichaam daadwerkelijk functioneer. Zo ontdekte ik de kracht van gedachten, de achterliggende wijsheid van lichamelijke klachten, het luisteren naar mijn gevoel en de magic van mijn spiritualiteit. Wat een openbaring! Recent heb ik ook mijn zielsmissie gevonden waarmee ik nog dieper tot mijn eigen kern kom in wie ik in essentie ben! 

Ik geloof dat iedereen hier op aarde is met zijn of haar eigen missie. Niet iedereen is zich hiervan bewust doordat er in de loop van iemands leven verschillende dingen gebeuren, lees levenslessen, die hier een laag overheen leggen. Zo ook bij mij. Zo’n 10 jaar geleden zag mijn leven er heel anders uit. Het leven had voor mij niet veel waarde meer en het was behoorlijk zwaar en donker. Toch bleef ik altijd een sprankje vuur in mezelf voelen. Ik ging aan mezelf werken en zo on(t)dekte ik steeds meer van mezelf en werden mijn ware talenten zichtbaar. 

Tijdens mijn levensweg ben ik tot nu altijd bij gestaan door honden. Ik durf nu wel hardop te zeggen dat als mijn huidige hond er niet was geweest, ik dit verhaal nu niet aan jullie kon vertellen. Hij heeft me begeleid op het pad om mezelf in het licht te zetten. Wat alle honden in mijn leven me in de essentie geleerd hebben is hoe je onvoorwaardelijk lief hebt! 
Niet alleen bij mij, ook tijdens het lesgeven van hondentraining zag ik die onzichtbare, bijzondere connectie tussen mens en hond. Ik ben me gaan verdiepen in hun spiegelende kracht, wow wat is dit bijzonder! Ik voel me gezegend dat ik deze kracht kan inzetten in mijn coaching. 

 

Als klein meisje vond ik het altijd leuk om te knutselen, samen met mijn oma heerlijk creatief bezig zijn. Ergens ben ik dit kwijt geraakt in mijn leven en toen vorig jaar mijn oma overleed kwam ik weer in contact met mijn creativiteit. Ik merkte door creatief te zijn dat ik me meer kon verbinden met mijn intuïtie en op deze manier mijn ziel zich kan uiten.  

Het leven zal ons altijd ups and downs blijven geven. Het is illusie om te denken dat er alleen maar positiviteit en leuke dingen zijn. We hebben juist ook de minder leuke dingen nodig om in balans te blijven. Without darkness there can be no light.  

Zelf heb ik de laatste jaren ontdekt hoe ik voor mezelf hierdoor heen kan komen. Hoe ik bijv met muziek en dansen mijn eigen energie kan omzetten van down naar positiviteit. Hoe ik mezelf creatief kan uiten als ik vastloop in dingen, hoe ik van mezelf kan houden, wat ik daarin kan doen voor mezelf. Een soort persoonlijke roadmap die ik voor mezelf geschreven heb. Als ik even de weg niet meer weet dan hoef ik daar maar op te kijken. Dit is waar ik jou ook graag mee wil helpen! Zodat je vanuit verbinding met je ziel liefdevol jouw eigen pad kan bewandelen. 

Daarom heb ik speciaal voor jou een Gratis e-book geschreven:

Monique Broekx