Let’s make contact

Blijf niet rondlopen met je vragen, dat is zonde van je energie wink
Dus bel, app of mail me je vraag.

En dan beantwoord ik deze met liefde voor je.

Warme groet,
Monique

+31 6 13 22 51 68

info@spiegelbewust.nl

Let’s make contact

Blijf niet rondlopen met je vragen, dat is zonde van je energie wink
Dus bel, app of mail me je vraag.

En dan beantwoord ik deze met liefde voor je.

Warme groet,
Monique

+31 6 13 22 51 68

info@spiegelbewust.nl

Monique Broekx

Spiegelbewust

Monique Broekx
Systemisch en energetisch coach voor mens en hond

Email: info@spiegelbewust.nl
Tel. 0613225168

Wil je een afspraak inplannen?
Stuur me een mailtje.

Of plan een telefonische afspraak in mijn agenda voor kennismaking, vragen en intake.

Volg je me al op social media?

Locatie

De coachsessies vinden plaats op locatie in Heythuysen, Ospel of buiten in een bosgebied in de omgeving gemeente Leudal, Limburg.

Online coachsessies behoren ook tot de mogelijkheid.

Veelgestelde vragen

Hoe vraag ik coaching voor mezelf aan?

Tof dat je wil werken aan je eigen ontwikkeling en dat je interesse hebt in mijn manier van coachen!

Voordat we besluiten om samen te gaan werken in een coachtraject vind ik het belangrijk om eerst een kennismakingsgesprek te hebben waarin we samen kijken of mijn manier aansluit bij jou wensen en hulpvraag. Dit gesprek zal plaats vinden online via Zoom.

Je kunt hiervoor direct een afspraak inplannen in mijn agenda of stuur me een mail met daarin een korte beschrijving van je hulpvraag en je telefoonnummer. Je mag me ook een whats app bericht sturen. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op.

Hoe vraag ik een consult voor mijn hond aan?

Om jouw hond optimaal te kunnen helpen start ik altijd met een uitgebreid consult waarin ik opzoek ga naar oorzaak van het probleem. 

Je kunt dit consult aanvragen door me een mail te sturen met daarin een korte beschrijving van je hulpvraag en je telefoonnummer. Je mag me ook een whats app bericht sturen. Binnen 2 werkdagen neem ik contact met je op.

Is de coaching altijd met hond?

Je kunt bij mij coaching volgen met en zonder hond.

Momenteel beschikt Spiegelbewust niet over een eigen coachhond. Wil je wel graag coaching met inzet van een hond ontvangen, maar heb je zelf geen hond. Neem dan contact met me op en dan bekijken we de mogelijkheden.

Als je zelf een hond hebt kan deze meedoen in de coachsessies. Je hond hoeft niet speciaals voor te kunnen. We werken met zijn natuurlijke gedrag en de spiegel die dat voor jou geeft.

Worden jouw sessies vergoed?

Helaas worden mijn coachsessies niet door de zorgverzekering vergoed. 

Indien je ondernemer bent dan kan coaching vallen onder je bedrijfskosten. 

Werk je in loondienst, dan kan de coaching mogelijk uit een persoonlijk ontwikkelingsbudget betaald worden. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden. Indien gewenst kan ik je informatie en een offerte toesturen die je mee kan nemen naar je leidinggevende. 

Ervaringen van anderen 

Het programma is enorm helpend voor mij! Ik heb in 1 jaar tijd meer bereikt dan na jaren bij de psycholoog.

Dit komt doordat het praktisch is, overzichtelijk, krachtig, ondersteunend. Er zit vanalles in het programma: verdieping, vroeger, nu en toekomst, luchtigheid, creativiteit, lichaamswerk, spiritualiteit en veel liefde , waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt. En niet te vergeten de kennis over honden, waardoor mijn relatie met de hond ook meegenomen is in het programma

Ik vind Monique een prettig persoon, ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Heb vertrouwen in haar. Vanaf ons eerste contact heeft ze mij inzichten gegeven waar ik mee verder kon. Haar geduld is prijzenswaardig! Ze neemt de tijd om ergens helemaal op in te gaan en pas te stoppen als het goed genoeg voelt. Ik ben er dankbaar voor dat ik haar heb ontmoet!

Ik heb een beter beeld van mijzelf gekregen en weet beter hoe ik met mezelf en mijn omgeving om kan gaan. Van weten naar doen blijft een uitdaging voor mij. Ik ben er nog lang niet, maar ik kan hier nog wel even verder mee door! Fijn dat alles op papier staat en dat ik een leidraad heb voor mijzelf die ik erbij kan pakken.

Toen ik aan het programma begon voelde ik me zwaarmoedig, verdrietig, hulpeloos, onzeker. Ik was erg emotioneel. Delen hiervan zitten er nog steeds, alleen ik kan het meer loslaten.

Ik voel me luchtiger, krachtiger!

Enorm bedankt en veel liefs!

~ Yvonne en Lilo ~

Programma 'Jij in je kracht' ~ 12 maanden

“Dankjewel lieve Monique voor jouw waardevolle coaching sessies!

Of het nou een familieopstelling is of een creatieve sessie zij begeleidt op een rustige respectvolle manier je vraag. Ze speelt echt in op wat bij mij past en past dat toe in de sessie. Ze voelt dit goed aan en dat geeft mij het gevoel dat ze me echt begrijpt ofwel aanvoelt. Mijn hond Chester werd ook meegenomen in de sessies en dat helpt mij in het ‘gewone leven’ als hij deze spiegeling weer laat zien.

Ze zorgt ervoor dat je bij de kern van je vraagstelling komt. Ik bemerkte dat omdat ik tijd nodig had om het te verwerken. Daarna voelde het anders en kijk ik nu anders tegen mijn vraagstukken aan. Het verdwijnt niet direct maar er is bewustwording dat het anders kan. Ik zat veelal in mijn lijf en nu herken ik die sensaties en weet dan dat ik een keuze heb. Laat ik het patroon er weer zijn of neem ik nu een ‘’andere weg’.

Wat ik vooral voelde is dat we een aantal dezelfde thema’s hebben en dat gaf mij veel vertrouwen. Jij kon uit ervaring veel met mij delen. Dat was zeer prettig en ook nam je alle tijd voor mij. Je zette zelfs een stap meer als dat nodig was. Dat heb ik erg kunnen waarderen. Ik respecteer je zeer als mens en dat maakte dat jij mij mocht coachen. Ja ik zeg mocht want ik heb een vertrouwen issue met mensen en dat was hier niet aanwezig. Dus dat zegt voor mij veel. Kortom ik ben erg blij met jouw begeleiding.

Nu ga ik weer verder op mijn pad zonder jou, en dat kan omdat ik weer wijzer ben.
Monique namaste en dank voor de waardevolle sessies.”

~ Ellen ~

Individueel coachtraject ~ 3 maanden

“Monique heeft een rustige en doordachte aanpak, neemt de tijd om vragen te stellen en vooral om de antwoorden te laten komen.

Ze kan goed naar haar gevoel luisteren en bepaalt daarmee wat jij nodig hebt op dat moment. Tijdens een sessie met haar hond Vinz leest ze zijn gedrag en bewegingen goed, waarmee ze je echt verder helpt in het proces waar je op dat moment in zit.

Ze is open, empatisch en heeft een eerlijke mening waarmee ze je van deugdelijke feedback voorziet.Het is heel prettig om met haar te werken en ik voel me thuis genoeg om me te openen”

~ Willem ~

losse coachsessie

life begins at the end of your comfortzone

Bedrijfsgegevens

KvK: 69878749
IBAN: NL58KNAB0614138744