Ervaring van anderen – persoonlijke ontwikkeling

“Dankjewel lieve Monique voor jouw waardevolle coaching sessies!
Of het nou een familieopstelling is of een creatieve sessie zij begeleidt op een rustige respectvolle manier je vraag. Ze speelt echt in op wat bij mij past en past dat toe in de sessie. Ze voelt dit goed aan en dat geeft mij het gevoel dat ze me echt begrijpt ofwel aanvoelt. Mijn hond Chester werd ook meegenomen in de sessies en dat helpt mij in het ‘gewone leven’ als hij deze spiegeling weer laat zien.
Ze zorgt ervoor dat je bij de kern van je vraagstelling komt. Ik bemerkte dat omdat ik tijd nodig had om het te verwerken. Daarna voelde het anders en kijk ik nu anders tegen mijn vraagstukken aan. Het verdwijnt niet direct maar er is bewustwording dat het anders kan. Ik zat veelal in mijn lijf en nu herken ik die sensaties en weet dan dat ik een keuze heb. Laat ik het patroon er weer zijn of neem ik nu een ‘’andere weg’.
Wat ik vooral voelde is dat we een aantal dezelfde thema’s hebben en dat gaf mij veel vertrouwen. Jij kon uit ervaring veel met mij delen. Dat was zeer prettig en ook nam je alle tijd voor mij. Je zette zelfs een stap meer als dat nodig was. Dat heb ik erg kunnen waarderen. Ik respecteer je zeer als mens en dat maakte dat jij mij mocht coachen. Ja ik zeg mocht want ik heb een vertrouwen issue met mensen en dat was hier niet aanwezig. Dus dat zegt voor mij veel. Kortom ik ben erg blij met jouw begeleiding.
Nu ga ik weer verder op mijn pad zonder jou, en dat kan omdat ik weer wijzer ben.
Monique namaste en dank voor de waardevolle sessies.”

~ Ellen ~

Individueel coachtraject ~ 3 maanden

Het programma is enorm helpend voor mij! Ik heb in 1 jaar tijd meer bereikt dan na jaren bij de psycholoog.

Dit komt doordat het praktisch is, overzichtelijk, krachtig, ondersteunend. Er zit vanalles in het programma: verdieping, vroeger, nu en toekomst, luchtigheid, creativiteit, lichaamswerk, spiritualiteit en veel liefde , waar ik dankbaar gebruik van heb gemaakt. En niet te vergeten de kennis over honden, waardoor mijn relatie met de hond ook meegenomen is in het programma

De 1 op 1 gesprekken hielpen mij om verder te verdiepen en brachten mij tot heldere inzichten en stappen waar ik mee verder kon. Tevens waren deze gesprekken voor mij een stok achter de deur om met het programma (en mezelf dus) verder te gaan. Ik vind Monique een prettig persoon, ik voelde me gelijk op mijn gemak bij haar. Heb vertrouwen in haar. Vanaf ons eerste contact heeft ze mij inzichten gegeven waar ik mee verder kon. Haar geduld is prijzenswaardig! Ze neemt de tijd om ergens helemaal op in te gaan en pas te stoppen als het goed genoeg voelt. Ik ben er dankbaar voor dat ik haar heb ontmoet!

Ik heb een beter beeld van mijzelf gekregen en weet beter hoe ik met mezelf en mijn omgeving om kan gaan. Van weten naar doen blijft een uitdaging voor mij. Ik ben er nog lang niet, maar ik kan hier nog wel even verder mee door! Fijn dat alles op papier staat en dat ik een leidraad heb voor mijzelf die ik erbij kan pakken.

Toen ik aan het programma begon voelde ik me zwaarmoedig, verdrietig, hulpeloos, onzeker. Ik was erg emotioneel. Delen hiervan zitten er nog steeds, alleen ik kan het meer loslaten.

Ik voel me luchtiger, krachtiger!

Terwijl ik dit schrijf hupst er een Merel door mijn tuin, fladderend naar besjes in de struik, twietend. Ik google en krijg dit!! Dankzij Monique kijk ik naar dit soort tekens!!

Een merel is een optimistische vogel, die uit onbevangenheid en nieuwsgierigheid heel ver komt. Dat is dan ook de boodschap aan jou: haal alles uit het leven wat er in zit, los van angst voor ‘wat als…’. Met een positieve blik en een goed humeur kom je een heel eind.

Enorm bedankt en veel liefs!

~ Yvonne F. en Lilo ~

Programma 'Jij in je kracht' ~ 12 maanden

Het afgelopen jaar ben ik het mooie intensieve traject in gegaan bij Monique. Dit jaar ben ik ingegaan om mijzelf te ontdekken en zo ook dichterbij mijzelf gekomen. Doordat ik mocht ervaren, onder begeleiding van Monique, wat bij mij past. In plaats dat ik mij ging aanpassen, ging ik kijken wat mij kan ondersteunen om volledig mijzelf te zijn. Al deze ervaringen kon ik dan ook verwerken in mijn roadmap (journal), waarbij ruimte was om op welke manier dan ook kwijt te kunnen, dus schrijven, tekenen, schilderen. Dat maakt dat ik graag nog terug blader in mijn roadmap. Een mooie manier om af en toe terug te kijken in hoeveel je al bent gegroeid. De online 1 op 1 coaching is daar een mooie aanvulling op naast de modules (waar je altijd terug in kan door bladeren). Monique neemt de tijd en zorgt voor je veiligheid (dat je dingen mooi kan afsluiten op dat moment). Daarnaast geeft Monique je de ruimte om te groeien en te ontdekken. Tegelijkertijd begeleid ze je in je proces. Daarnaast kan ze je confronteren, door alleen al te benoemen wat je doet. Ze doorziet je patronen, benoemt ze en begeleid je liefdevol. Niks is goed of fout. Al met al kan ik Monique aanraden als je wilt onderzoeken waarom je op sommige punten vastloopt, in bepaalde systemen (familie, vrienden, werk, relaties) en laat je zelf ontdekken, onder begeleiding van haar, wat passend is voor jou.

Monique je bent een topper! Dankjewel 😉.

~ Chloë ~

Programma 'Jij in je kracht' ~ 12 maanden

Ik vond het een waardevolle opstellingsdag. Ik voelde mij daarna licht en lekker. Ook sterk, vol vertrouwen.
Ik had van de week ook even een ding met mijn werk, waar schuldgevoel kwam kijken en ik heb het er een soort van laten zijn. En daarna gedaan of beslissing genomen wat voor mij goed voelde. Dat voelde opgelucht en ook weer licht.
Het heeft mij goed geholpen.
Bedankt😘
Fijne dag ☀️💕
~ Jessica ~

Opstellingsdag

“Monique heeft een rustige en doordachte aanpak, neemt de tijd om vragen te stellen en vooral om de antwoorden te laten komen.
Ze kan goed naar haar gevoel luisteren en bepaalt daarmee wat jij nodig hebt op dat moment. Tijdens een sessie met haar hond Vinz leest ze zijn gedrag en bewegingen goed, waarmee ze je echt verder helpt in het proces waar je op dat moment in zit.
Ze is open, empatisch en heeft een eerlijke mening waarmee ze je van deugdelijke feedback voorziet.
Het is heel prettig om met haar te werken en ik voel me thuis genoeg om me te openen”

~ Willem ~

losse coachsessie

“Dankjewel lieve Monique en Vinz voor jullie liefdevolle begeleiding en magische opstelling. Ik voelde me bij jullie direct op mijn gemak, waar ik normaal de kat uit de boom kijk. Jij begeleidde me naar mezelf en Vinz liet het fysiek zien en voelen door op mijn linkervoet tegen me aan te liggen. Ik voelde de verbinding en de boodschap, ontspan maar het is veilig. Dat is wat ik nodig had. Ik wil altijd van start en Vinz liet me zien hoe ik mocht ontspannen door zelf ontspannen te gaan liggen. Door de verschillende houdingen, toonde hij wat er in mij speelde. En tegelijkertijd stelde jij me vragen die me naar binnen brachten. Je voelt haarfijn aan wat er gebeurt en merkt elke verandering in geest en lichaam op. Ik heb een sterke neiging iets goed te moeten doen en schiet dan snel naar mijn hoofd. Jij begeleidde me op dat moment liefdevol weer naar mijn lijf en Vinz toonde me wanneer ik in en uit verbinding was. En als ik dat benoemde kwam hij weer. Je stelt vragen die raken en me naar mijn kern brengen. Daar liggen mijn antwoorden. Zo mooi hoe puur hoe jij dat doet en hoe je me hebt begeleid naar mijn pure zelf en waar ik voor sta.”

~ Linda ~

losse coachsessie

“De familieopstelling t.a.v. het niet gewenst, niet gehoord en niet gezien zijn heeft me mooie dingen opgeleverd.
Bijna hele leven zijn dit al thema’s waar ik de laatste 9 jaar steeds meer bewust mee bezig ben geweest. Echter een familie opstelling had ik nog nooit gedaan. De tijd was rijp om de dingen recht in de ogen te kijken, te doorleven en loslaten.
Door de opstelling werd ik me bewust van hoe het mijn leven beheerste, ook hoe dit in de familielijn doorwerkte. Als snel werd duidelijk waar de schoen wrong, namelijk een ontzettend verdrietige gebeurtenis waarin het verdriet geen plek kon vinden. Het verdriet heb ik mijn hele leven meegezeuld en mocht nu aangekeken worden, het doorleven en loslaten. Ik heb mijn familieleden vergeven voor wat hun is overkomen en mezelf vergeven wat ik me heb laten aandoen en wat ik mezelf had aangedaan. Wat er volgde was een enorme ruimte in mijn lijf maar ook heel veel moeheid door deze sessie. Ik heb nog enkele dagen nodig gehad om het te laten bezinken en de afvalstoffen mijn lichaam te verlaten. Maar nu is er een heerlijke rust over me heen gekomen. Ik had het niet willen missen.
Monique, dankjewel voor het begeleiden van deze heftige maar achteraf gezien mooie sessie.”

~ Marie-Louise ~

losse coachsessie

Op de een of andere manier voelde ik me geblokkeerd door iets, maar kon de vinger er niet opleggen waardoor het kwam.
Dit heb ik met Monique besproken en zij stelde voor om een biotensor consult te doen. Ik kende het verder helemaal niet, maar liet me graag verrassen. Monique heeft me op dat moment uitgelegd wat ze zou gaan doen en hebben we de vragen doorgenomen waarop we antwoord wilde krijgen. Deze vragen werden gesteld en de antwoorden kwamen, echt heel bijzonder hoe zoiets in het werk gaat. Gedurende de sessie kwam Vinz totaal uit het niets zijn kop op mijn schoot leggen echt onvoorstelbaar hoe een hond zoiets aanvoelt.

Monique heeft uiteindelijk de blokkade weten weg te nemen. Op dat moment voelde ik me leeg van binnen en ook erg licht, echt heel bijzonder. Ik ben Monique hier dan ook nog steeds heel erg dankbaar voor. Ik heb het consult als erg prettig ervaren. De manier waarop Monique naar je luistert en tot de kern van het “probleem” komt en het belangrijkste van alles hoe ze het “probleem” heeft weten op te lossen, echt heel bijzonder!

~ Petra ~

Energetisch consult mens

Voor mijzelf heb ik ook een reading gehad
Ik heb in mijn leven al vaak readings laten doen en ik kan oprecht zeggen dat Monique precies op de juiste wonden haar vinger legt.

Ik heb de vraag gesteld dat ik graag wat meer informatie zou willen hebben omtrent levensvreugde en keuzes die ik daar nog verder in kan maken en ook daar gaf zij mij spot on een centraal thema wat ik zelf verder nog kon uitdiepen en wat ervoor heeft gezorgd dat de grote zware grijze wolk voor mijn innerlijke zon kon verdwijnen.

Daarnaast geeft ze ook tips die niet van puur van haar zelf zijn maar door haar heen komen vanuit de hoogste wijsheid of hoe je t ook wilt noemen.

Ik ben super dankbaar dat Monique mij ondersteunt om licht te schijnen op weer n nieuw stukje van mijn pad als ik er even zelf niet bij kan. De stappen in t leven heb ik daarna natuurlijk toch zelf te zetten.

Dus ik zou zeggen… formuleer je vraag en laat je verrassen wat er voor jou aan nieuwe inzichten oppoppen.

~ Yvonne vd B. ~

Energetisch consult mens

Ervaring van anderen – hond

Dankjewel Monique voor je uitgebreide consult.
En al je tips en tops.
Het klopt allemaal als een bus!
Gisterenavond kwam bezoek voor mijn dochter. Hij blafte heel erg veel tijdens haar bezoek.. niet alleen bij binnenkomst..
Hij gaf een duidelijk signaal zoals je vertelde! Zo mooi dat hij zo met ons communiceert.. ik ben gaan wandelen met hem en heb me daarna in een andere ruimte gezet en wat tv gekeken.. toen was het goed..
Ik heb de probiotica die jij hebt gevonden besteld.
Nogmaals dankjewel Monique!

~ Anoniem ~

Energetisch consult hond

Wij hebben een reading gekregen rondom onze hond.
Onze hond had allerlei allergische klachten tot bloedens toe was heel zijn huid kapot. De hond is van mijn man en de vraag die wij stelden was wat we voor voor onze hond konden doen zodat hij weer gezond kon worden.

Monique heeft ingetuned op onze hond, heeft allerlei blokkades in onze hond weggehaald zodat zijn energie weer lekker stroomt. Ze heeft aangegeven welke oorzaken qua voeding onderzocht mochten worden en ze heeft ook aangegeven dat onze hond de spiegel is van mijn man en dat er een wisselwerking is tussen de emoties die mijn man voelt bij het zien van onze zieke hond.

Na enige uitleg kon mijn man daarin ook wat stappen zetten en zijn we aan de slag gegaan nu is onze gezond hond weer gezond.

~ Yvonne vd B. ~

Energetisch consult hond