uitvallen aan de lijn - blaffen - jeuk - allergie hond - krabben - angst bij honden

Energetisch

reading consult

Tijdens dit consult vertaal ik energie in begrijpbare woorden om zo informatie, antwoorden en/of oplossingen te vinden vanuit het onderbewustzijn.

Dit kan zowel voor je hond als voor jezelf.

U

Inzicht in oorzaak van gedrag, klachten of blokkades

Praktische ondersteuning om welzijn te verbeteren

(Energetische) healing op trauma delen

gedrag hond

Energetisch reading consult

Tijdens dit consult vertaal ik energie in begrijpbare woorden om zo informatie, antwoorden en/of oplossingen te vinden vanuit het onderbewustzijn.

Dit kan zowel voor je hond als voor jezelf.

U

Inzicht in oorzaak van gedrag, klachten of blokkades

Praktische ondersteuning om welzijn te verbeteren

(Energetische) healing op trauma delen

Hoe gaat het consult in zijn werk?

In dit consult verbind ik me via energie met het onderbewustzijn van je hond of jou. Energie kun je zien als WiFi. Je ziet het niet, maar is er wel. Energie functioneert op basis van frequenties, net zoals de radio. Met een biotensor kun je deze frequenties opvangen. Deze gebruik ik samen met mijn helderweten om in het onderbewuste op zoek te gaan naar informatie, antwoorden of blokkades die betrekking hebben op je vragen over bepaald gedrag, klachten of situaties. Daarin neem ik onderstaande elementen mee:

Lichamelijke elementen
 • Worden er klachten ervaren zoals jeuk, pijn, ongemak?
 • Speelt er iets in organen, botten, zenuwstelsel, huid etc.?
 • Waardoor ontstaat deze klacht?

LET OP! Ik stel geen diagnoses. Voor een behandeling verwijs ik je door naar een (dieren-)arts. Ik heal alleen zonodig de energetische kant van de klacht.

Energetische elementen
 • Resonantie met gezinsleden
 • Zingeving
 • Reageren op energiën in huis (zoals bijvoorbeeld entiteiten, of van vorige bewoners)
 • Overerft patroon vanuit (voor-) ouders
 • Opschonen en in balans brengen energiesysteem
 • Karma, zielsconnecties
Mentale elementen
 • Prikkelverwerking
 • Negatieve leerervaring / trauma
 • Emoties
 • Ondersteuning in behoefte
Praktische elementen

Afhankelijk van de hulpvraag kijk ik bij de hond ook naar praktische zaken zoals voeding, slaapplek, spelen, wandelen en dergelijke. Verder stem ik af welke ondersteuning bij jouw hond past.

Bij een consult voor jou zal ik kijken welke praktische ondersteuning jou verder helpt.

Afsluiting

Als afsluiting van het consult stel ik me open of er nog een andere boodschap is die ik mag ontvangen en doorgeven.

Dit kan in de breedste zin van het woord zijn en heeft al regelmatig verrassende, ontroerende en bijzondere boodschappen mogen brengen.

Zo vraag je het consult aan

1. Klik op onderstaande knop om het consult aan te vragen.

2. Na de betaling kom je op een pagina met mijn digitale agenda. Maak een telefonische afspraak voor een intake gesprek.

Als je een kortingscode van de boekactie hebt volg dan ook deze stappen. Vul op de betaalpagina je persoonlijke code in bij het kopje ‘waardebon code’. 

3. In dit telefoongesprek bespreken we de reden voor het consult en zal ik je wat aanvullende vragen stellen.
En bespreken we welke vragen jij hebt die ik mee kan nemen in het consult.
Uiteraard is er ook ruimte voor als er nog onduidelijkheden zijn en ik zal je uitleggen wat je kunt verwachten en hoe ik werk.

Praktische informatie

Kosten

139 euro
Dit is incl. intakegesprek (+/- 30 min.), consult (60-90 min.) en nabespreking (+/- 60 min.)

Consult op afstand via foto

Net als WiFi overal doorheen gaat is dat ook zo met energie. Daardoor kan ik via een foto dezelfde energetische verbinding leggen.

Na de telefonische intake zal ik in de dagen daarna het consult doen. Dit zal ik nader toelichten in het intake gesprek.

Direct na het consult laat ik je weten dat ik het consult heb gedaan en plannen we een telefonische terugkoppeling.

chakra hond

Fysiek consult is mogelijk bij mij in Heythuysen of jouw thuis

Als je liever een fysiek consult hebt kun je dit aangeven tijdens het intakegesprek. Dan plannen we een afspraak in. 

Bij consult aan huis komt er een reisvergoeding van 0,44ct/km bij; gerekend vanaf 6093CH.

Een gepland fysiek consult kan tot maximaal 24u van te voren geannuleerd worden. Bij niet tijdig annuleren of niet aanwezig zijn wordt een volledig consult in rekening gebracht.

biotensor hond essentiële olie

Ervaringen

Dankjewel Monique voor je uitgebreide consult.
En al je tips en tops.
Het klopt allemaal als een bus!
Gisterenavond kwam bezoek voor mijn dochter. Hij blafte heel erg veel tijdens haar bezoek.. niet alleen bij binnenkomst..
Hij gaf een duidelijk signaal zoals je vertelde! Zo mooi dat hij zo met ons communiceert.. ik ben gaan wandelen met hem en heb me daarna in een andere ruimte gezet en wat tv gekeken.. toen was het goed..
Ik heb de probiotica die jij hebt gevonden besteld.
Nogmaals dankjewel Monique!

~ Anoniem ~

Energetisch consult hond

Wij hebben een reading gekregen rondom onze hond.
Onze hond had allerlei allergische klachten tot bloedens toe was heel zijn huid kapot. De hond is van mijn man en de vraag die wij stelden was wat we voor voor onze hond konden doen zodat hij weer gezond kon worden.

Monique heeft ingetuned op onze hond, heeft allerlei blokkades in onze hond weggehaald zodat zijn energie weer lekker stroomt. Ze heeft aangegeven welke oorzaken qua voeding onderzocht mochten worden en ze heeft ook aangegeven dat onze hond de spiegel is van mijn man en dat er een wisselwerking is tussen de emoties die mijn man voelt bij het zien van onze zieke hond.

Na enige uitleg kon mijn man daarin ook wat stappen zetten en zijn we aan de slag gegaan nu is onze gezond hond weer gezond.

~ Yvonne vd B. ~

Energetisch consult hond

Voor mijzelf heb ik ook een reading gehad
Ik heb in mijn leven al vaak readings laten doen en ik kan oprecht zeggen dat Monique precies op de juiste wonden haar vinger legt.

Ik heb de vraag gesteld dat ik graag wat meer informatie zou willen hebben omtrent levensvreugde en keuzes die ik daar nog verder in kan maken en ook daar gaf zij mij spot on een centraal thema wat ik zelf verder nog kon uitdiepen en wat ervoor heeft gezorgd dat de grote zware grijze wolk voor mijn innerlijke zon kon verdwijnen.

Daarnaast geeft ze ook tips die niet van puur van haar zelf zijn maar door haar heen komen vanuit de hoogste wijsheid of hoe je t ook wilt noemen.

Ik ben super dankbaar dat Monique mij ondersteunt om licht te schijnen op weer n nieuw stukje van mijn pad als ik er even zelf niet bij kan. De stappen in t leven heb ik daarna natuurlijk toch zelf te zetten.

Dus ik zou zeggen… formuleer je vraag en laat je verrassen wat er voor jou aan nieuwe inzichten oppoppen.

~ Yvonne vd B. ~

Energetisch consult mens

Op de een of andere manier voelde ik me geblokkeerd door iets, maar kon de vinger er niet opleggen waardoor het kwam.
Dit heb ik met Monique besproken en zij stelde voor om een biotensor consult te doen. Ik kende het verder helemaal niet, maar liet me graag verrassen. Monique heeft me op dat moment uitgelegd wat ze zou gaan doen en hebben we de vragen doorgenomen waarop we antwoord wilde krijgen. Deze vragen werden gesteld en de antwoorden kwamen, echt heel bijzonder hoe zoiets in het werk gaat. Gedurende de sessie kwam Vinz totaal uit het niets zijn kop op mijn schoot leggen echt onvoorstelbaar hoe een hond zoiets aanvoelt.

Monique heeft uiteindelijk de blokkade weten weg te nemen. Op dat moment voelde ik me leeg van binnen en ook erg licht, echt heel bijzonder. Ik ben Monique hier dan ook nog steeds heel erg dankbaar voor. Ik heb het consult als erg prettig ervaren. De manier waarop Monique naar je luistert en tot de kern van het “probleem” komt en het belangrijkste van alles hoe ze het “probleem” heeft weten op te lossen, echt heel bijzonder!

~ Petra ~

Energetisch consult mens