Het unieke wandelprogramma!

Spiegel je bewust, 

wandel je eigen pad

Het unieke wandelprogramma!

Spiegel je bewust, wandel je eigen pad

Ontdekken – Bewust worden – Voelen – Verbinden

In dit unieke wandelprogramma begeleid ik je, met audio-opnames, tijdens jouw wandelingen in je eigen omgeving. Zo tover jij jouw wandelingen om in bijzondere coachmomenten met jezelf.

Een programma geïnspireerd op de walkabout van de Aborginals.

Bewustwording in gedachten, gevoelens en gedrag

Jezelf ontdekken

Versterken van de verbinding met je lichaam en leren vertrouwen erop

Jouw eigen walkabout

 

De walkabout van de Australische Aborginals is een traditioneel overgangsritueel. Het idee is om een bepaalde tijd door te brengen in de wildernis, weg van de stam en de dagelijkse routines, om spirituele kennis en wijsheid te vergaren. Vooral jonge mannen werden op walkabout gestuurd om kennis op te doen om hun overlevingsvaardigheden te ontwikkelen. Tijdens deze reis worden ze ook onderwezen in de tradities en spirituele praktijken van hun stam, die worden doorgegeven van generatie op generatie. Maar ook oudere Aborginals gaan op walkabout om te verbinden met zichzelf en de geesten. 

In onze westerse cultuur zijn dit soort rituelen ongewoon. We krijgen weinig over onze innerlijke wereld geleerd en hoe we daarmee omgaan. Gelukkig is het steeds meer geoorloofd om hier openlijk over te praten en ons zelf op spiritueel niveau te gaan ontwikkelen. Voor mij wil dat zeggen dat je begrijpt hoe je menselijk lichaam functioneert, zoals je gedachten, je lichaam, je bewustzijn, wie je bent en wat je behoeften zijn. Het ontstaan van je gedragspatronen en hoe je die veranderd. Daarnaast ook hoe je met de universele energie omgaat. Denk hierbij aan de wet van aantrekking, wet van oorzaak en gevolg, mannelijke en vrouwelijke energie, zielsbestaan, karma etc.

Hoe meer inzicht je krijgt in je eigen binnenwereld (jezelf), hoe meer verandering je aan kunt brengen in de buitenwereld. Sterker nog, wanneer jij iets in je binnenwereld veranderd, veranderd de buitenwereld om je heen mee.  

Om je hierin wegwijs te maken heb ik een wandelprogramma voor je ontwikkeld. Het idee is om, net zoals bij de Aborginals, even uit je dagelijkse omgeving te zijn en een moment creëert om in contact te zijn met jezelf. Hierin ontdek je verschillende aspecten van jezelf en zal ik je ook meenemen in stukje spirituele wijsheid.

Voor wie?

Dit programma is voor jou als je moeite hebt om bij jezelf te blijven. En vaak gericht bent op het welzijn of toedoen van anderen. Dit gaat ten koste van jezelf omdat je voorbij gaat aan je eigen behoefte en wensen. Je stoeit met vragen zoals wie ben ik? En wat wil ik?

Doordat je op een lichaamsgerichte- en ervaringsgerichte wijze in de natuur bezig bent ga je op een luchtige manier meer over jezelf ontdekken.

Wat levert het mij op?

Iedereen ontdekt tijdens de oefeningen anderen inzichten. Wat je over jezelf gaat ontdekken is afhankelijk van hoe eerlijk je naar jezelf durft te gaan kijken. Je leert in het programma welke vragen je jezelf kan stellen om tot meer bewustwording te komen.

Daarnaast ga je op verschillende manier contact maken met je lichaam en gevoel. Je leert verbinden en vertrouwen op je eigen intuïtie en wijsheid. Ik neem je mee in de spiegels die je onderweg tegen kan komen en wat ze over jouw innerlijke wereld kunnen zeggen.

Verder neem ik je nog mee in de verschillende energieën in jezelf. Hoe je deze kunt gaan ervaren en ermee kunt spelen. Op het moment dat je meer bewust bent van jezelf, van je gevoel, je gedachten en je energie, dan kun je in het dagelijkse leven veel bewustere keuzes maken die goed zijn voor jouw welzijn. Het is zo bijzonder om te ervaren waar je lichaam tot in staat is. Ik gun iedereen deze ervaring!

Bewuster worden van je gedachten

Meer verbinding met je gevoel

Zachter worden voor jezelf

Meer inzicht in je innerlijke wereld zoals gedrag, emoties, overtuigingen, waarden, normen en nog veel meer. 

Speelser omgaan met je energie

Gezondere keuze voor jou welzijn maken

Meer beweging in je lichaam en energiestroming

Kan mijn hond mee?

Mocht je een hond hebben dan kan hij of zij natuurlijk met je mee op pad om jou van een extra bijzondere spiegel te voorzien. In het programma leg ik je uit hoe je het natuurlijke gedrag van je hond kan gebruiken om zelf van te leren. De oefeningen zijn zo gemaakt dat je ze zowel met als zonder hond kunt volgen.

Indien je geen hond hebt maar wel nieuwsgierig bent wat jij van een hond mag leren neem dan de lieve viervoeter van je ouders, je boers/zus, vrienden of buren mee. Of vraag bij het asiel bij jou in de buurt of je een wandeling mag maken met een van de honden die daar verblijft.

Praktische informatie

Per wandeling kies je wat je wil doen tijdens je wandeling. Dit kan de ene keer een oefening zijn. De andere keer is het dag dat je liever naar een podcast luistert. Of wellicht wil je je liever meelaten voeren door de energie van muziek. 

De audio speel je via je telefoon af. Wanneer je oortjes, of een koptelefoon, gebruikt geeft dit het beste effect. 

Podcastwandelingen over gedachten, triggers, emoties, omgaan met je energie en nog meer onderwerpen over bewustzijn

Verschillende oefeningen om verbinding met je lichaam te versterken en aspecten over jezelf te ontdekken

Geschikt om samen met je hond te doen

Zelf regie in waar en hoelang je wandelt

Te combineren met dagelijkse activtiteiten, zoals pauzewandeling of uitlaatronde met je hond

Daarnaast ontvang je bij het programma onderstaande kado van mij!

1x een 1-op-1 inzichtsessie met mij (online)

Prijs: 39.95

Je blijft onbeperkt toegang houden.

Let's make contact
Let's make contact
biotensor consult

Let’s make contact

Heb je vragen over dit wandelprogramma?

Bel of mail gerust! 

Telefoon

06 13225168