verhalen vol wijsheid over liefde, kracht en verbinding

De presale gaat beginnen ! |Β  13-07-2023

Yes lieve mensen,

There we go! Ik ga het gewoon f*cking doen! πŸ€ͺπŸ™ŒπŸ»

Vanaf as maandag 17-07 gaat de pre-sale van start van het boek van Vinz! πŸ₯³πŸΎ πŸ“–
Voor de mensen die op mijn maillijst staan komt er maandag een super gave actie die je niet wil missen!
Zet in je agenda om maandag je mail te kijken 🧐

Sta je er nog niet op en wil je deze kans niet aan je voorbij laten gaan? Schrijf je dan voor maandag in via onderstaande link
https://bit.ly/3JzCEhG

Afgelopen weken was ik behoorlijk aan het stoeien hoe nu verder. Stiekem was ik op zoek naar de β€˜perfecte manier’ om het boek de wereld in te brengen. Maar voor wie of wat? πŸ€” en wie bepaalt dat het β€˜perfect’ is? Oh ja wacht πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ ik mag het op mijn eigen manier doen. πŸ’‘

Ondertussen heb ik al tig mails uitgeschreven, 600x de prijs berekend en 300x een plan bedacht. Poh, waar herken ik dit patroon van? πŸ™ƒ
Van het groots aanpakken met een boekpresentatie kreeg ik het spaans benauwd, al dat regel en vooral de kosten. Ik wist niet hoe dat ik dat rond moest krijgen. Maar is dat de enige manier? Nee vast niet πŸ˜‡
Mocht je nog leuke ideeen hebben, schrijf ze hieronder in de reacties 😊

Zoals al eerder in dit boekproces was ik het allemaal weer zelf aan het bedenken. Dus vanmorgen weer eens ingetuned bij Vinz. Het is tenslotte zijn boek πŸ˜‰
Samen hebben we knopen doorgehakt of ja besloten dat we het gewoon doen en laten de energie het werk doen in het hoe πŸ’« Tot nu toe is dat nog iedere keer goed gekomen dus vertrouw ik daarop πŸ™

Met zweet tussen de billetje gaan we springen of zoals Veronique Prins zou zeggen; luier aan en gaan! πŸ˜…
Yoehoeeee!! πŸ€ΈπŸ»β€β™€οΈπŸ™ŒπŸ»πŸ”₯πŸ’ͺ🏼

>P.S. Vergeet niet om je in te inschrijven hΓ¨ πŸ˜‰
De actie van maandag is echt alleen voor mijn VIP-lijst.
https://bit.ly/3JzCEhG

Oorzaken van onrustig gedrag van je hond

Iedere hondeneigenaar zal weleens onrust bij zijn hond herkennen. Alleen in de mate van uiten, de context en de onderliggende boodschap zal verschillend zijn. Als je hond hoognodig moet plassen of honger heeft zal hij je...