verhalen vol wijsheid over liefde, kracht en verbinding

De presale is gestart ! |  18-07-2023

Wauw, de pre-sale is gestart! 🙌🏻

Gisteren was er een super VIP actie die erg goed werd ontvangen door geïnteresseerde in het boek! 🥳🐾 📖
Ik had zoveel verkopen niet verwacht! Dank je wel!! 🙏
De pre-sale loopt door tot 1 augustus. Dus ben heel benieuwd hoe ver het boek de wijde wereld in mag gaan.

Ondertussen is de drukker aan de slag met het maken van de boeken. Heb ik nog een leuke attentie besteld voor bij het boek. 😉 En uiteraard ben ik volop aan het rondneuzen voor verzendverpakking, want dat is wel handig om te hebben als het verstuurd mag worden.

Dus achter de schermen volop bezig om te zorgen dat in week 33 de boeken kunnen uitvliegen naar hun nieuwe baasjes. Haha 😅

New update bookstory

Yeah boek story time |  26 juli 2022 Zoals beloofd zal ik jullie meenemen in de making of het boek van Vinz. Voor diegene die denken wie is Vinz? Hij is the love of my life. Een super lieve chocoladebruine labrador (puur...

Doorbraak op schrijfblokkade

Doorbraak schrijfblokkade |  13 december 2022 Yeah, mijn schrijfblokkade lijkt tot een doorbraak te zijn gekomen Waar ik eerst dagen over een verhaal deed, lukt het nu in een middag of een avond. Ik begin schrijven zelfs...

5 dingen die het boek speciaal maken

5 dingen die het boek speciaal maken 26-07-2023De pre-sale van het boek Vinz vertelt is in volle gang! Ik dacht misschien is het nog wel leuk om te vertellen welke 5 dingen het boek speciaal maken. Punt 1Het boek heeft...

De woorden gaan stromen

boekupdate |  28 september 2022 Yeah… het begint te stromen. De woorden vloeien makkelijker op papier. Van een van mijn mede-schrijfster uit het schrijfcoachtraject kreeg ik de tip om met stromend water te gaan werken....

De proefdruk is binnen!

De proefdruk is binnen! |  17-06-2023Wat waren afgelopen dagen spannend! De drukker van mijn boek had aangegeven dat afgelopen donderdag de verwachte leverdatum zou zijn. Dus ik lag afgelopen donderdag al om 7u vol...

Een nieuw verhaal

Een nieuw verhaal |  30 november 2022 Vandaag komt er weer een wijsheid verhaal van Vinz op papier Dit verhaal gaat over emotioneel verbinden en de afleiding die je gaat zoeken als je hier moeite mee hebt. Een mooie...

De 22 verhalen zijn zichtbaar

De 22 verhalen zijn zichtbaar |  05-02-2023YEAH! Afgelopen woensdag schreef ik de laatste zin van verhaal 22! Ze staan nu allemaal op papier. Wat een mijlpaal. Alleen er is nog geen reden voor rust. Want vandaag 5-2-2023...

Begin

BEGIN |  3 juni 2022 Hoe begin je ergens aan? Je hebt een gaaf idee , bruist van de energie en dan… hoe begin je?? Niet weten geeft frustratie en zorgt erbij mij voor dat ik het ga vermijden en mijn idee weer terug in de...

Presale komt eraan!

De presale gaat beginnen ! |  13-07-2023Yes lieve mensen, There we go! Ik ga het gewoon f*cking doen! 🤪🙌🏻 Vanaf as maandag 17-07 gaat de pre-sale van start van het boek van Vinz! 🥳🐾 📖Voor de mensen die op mijn maillijst...

Opbouw verhaal

Opbouw van verhaal is helder |  2 augustus 2022 Vinz heeft in zijn wisedom story’s een leuke op bouw bedacht. Een voorwoordje, een verhaal en afsluitend berichtje aan jou. In de foto deel een stukje uit Vinz zijn boek,...