Over Monique

Ik help je om de boodschap van je hond te vertalen.

Ik ben gespecialiseerd in systemisch en energetisch werken met mens en hond. 
In mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik zelf ervaren hoe waardevol de bijzondere hulp en onvoorwaardelijke steun van mijn eigen honden is geweest. Maar niet alleen bij mezelf, ook tijdens het lesgeven van hondentraining zag ik de onzichtbare verbinding tussen baas en hond waardoor enerzijds de band met hun hond verbeterde en anderzijds dat ze zich persoonlijk gingen ontwikkelen. Hierdoor ben ik me gaan verdiepen in hun spiegelende kracht.

Wow, wat is dat bijzonder!

Dit heeft het vuur binnen in mij weer doen oplaaien en help ik nu vol passie mens en hond met hun hulpvraag. Om tot inzichten te komen en te leren is een veilige omgeving van essentieel belang. Vandaar dat ik dit een belangrijke voorwaarde vind om samen te kunnen werken. Wanneer jij je vrij voelt om alles te zeggen en te uiten zal er ruimte ontstaan om stappen te kunnen zetten naar verandering. Vanwege mijn hevige levenslessen kijk ik nergens meer van op. Het leven kan behoorlijk donker kleuren maar hierdoor kun je het licht van het leven intenser ervaren. 

Laat mij je inspireren!

Door onvoldoende hechting en tekortkoming in mijn basisbehoeftes begon ik mijn volwassen leven met een instabiel fundament. Dit resulteerde dat, net als een huis een goed fundament nodig heeft, mijn leven al snel in een stortte. Het werd behoorlijk donker en leven had nog weinig waarde. Toch voelde ik de kracht in mezelf dat het anders kon. Ik besloot het avontuur aan te gaan, trotseerde de stormen en leerde om te dansen in de regen. Ik herontdekte mezelf en voel me nu een sterke, zelfstandige vrouw die volop kleur en waarde geeft aan haar eigen leven!

Weerstand is groeien, voel je dit nu in je leven of in jezelf. Dan daag ik je uit om het aan te gaan zodat je datgene kunt gaan bereiken wat jij graag wil! Geloof me ook jij hebt deze kracht in jezelf, de eerste stap is om daarin te geloven 😉

Ik vind het belangrijk om mezelf steeds te blijven ontwikkelen.
Naast gecertificeerd hondentrainer (kynologisch instructeur – HACR ) ben ik ook gecertificeerd systemisch- en spiegelcoach (systemisch en energetisch werken met honden – KernKracht Academie).
Om up-to-date te blijven volg ik regelmatig bijscholingen op het gebied van hondengedrag, coaching en energetisch werk.