Missie

 

Spiegelbewust neemt je mee in beweging om in harmonie en verbinding met jezelf en anderen te leven. Spiegelbewust inspireert om jouw levensenergie te laten stromen en leert hoe je liefdevol jouw eigen pad kan wandelen naar liefde, geluk en dankbaarheid.

 

Visie

De wereld is een groot energetisch systemisch veld met allemaal subsystemen erin. Wij, mensen, zijn onderdeel van dit grote systeem, net zoals de natuur en dieren. Op deze wijze zijn we met elkaar verbonden en hebben we de uitdaging om met elkaar in harmonie te leven. Dit systeem kent 3 wetmatigheden; ordening, balans en plek. De wereld, en daarmee het systeem, is continue aan verandering onder heven. Afhankelijk van de grootte van de verandering zal ieder individu in meer of mindere mate ervaren welk beroep dit op hun doet. Om alles draaiende en in balans te houden worden patronen gevormd. Zodra deze niet meer dienen zul je merken dat dit gaat schuren en wordt het tijd om die te doorbreken wat vaak eerst gepaard gaat met donkerte.

De ziel kiest een plek in dit systeem met een bijbehorende missie die een bijdrage levert aan het grotere geheel in het systeem. Om die missie goed te kunnen uitdragen kiest het een vorm (mens, dier of natuur) die daarbij past en krijgt het unieke talenten en eigenschappen mee om te leven.

retraite
Eenmaal aangekomen op deze plek begint de uitdaging wat wij leven noemen. Het leven gooit ons vervolgens allerlei uitdagingen toe om te zorgen dat we onze missie kunnen uitdragen. Dit noemen we de levenslessen die op ons pad komen. Mensen ervaren dit als heftig, zwaar en donker.

Door de jaren heen is er een maatschappij gecreëerd waarin de meeste mensen alleen gericht zijn op denken (ego) en op gezondheid/ziekte (lichaam). Ze vergeten hierbij dat ons lichaam uit nog meer bestaat, namelijk spiritueel (ziel), emotioneel (gevoel), intelligentie (denken) en fysiek (lichaam).

Door de donkerte van de levenslessen, zoals ervaringen uit vorige levens, patronen uit familiesysteem of ervaringen in dit leven komen er lagen over ons heen die onze ware kern bedekken, dit uit zich vaak in een vorm waarin angst de leidende rol heeft. Door te leren anders naar deze levenslessen te kijken en de onderliggende boodschap te gaan zien kom je weer in verbinding met je eigen wijsheid.

De key zit in kennis op doen over ons totale lichaam, gaan vertrouwen op je eigen intuïtie, oordelen loslaten, overtuigingen en patronen uit je (familie)systeem die niet meer dienen veranderen, leren om open te communiceren en verantwoordelijkheid nemen voor je keuzes. En dit alles vanuit een liefdevolle basis, genaamd zelfliefde. 

We gaan naar een wereld waarin we ons weer vrij kunnen bewegen binnen veilige kaders. Het systeem van labels, hokjes, oordelen en invullingen dient ons daarin niet meer. Los laten is hetgeen wat we hierin te doen hebben zodat we  met een open, nieuwsgierige en liefdevolle blik kijken naar de ander en naar datgene wat zich aandient. 

 

 

retraite

Liefde overwint angst

 

Angst is op dit moment de grootste drijfveer geworden in ons handelen die een beperkende en manipulerende rol op zich neemt. Het is aan een ieder om angst weer terug te zetten op zijn eigen plek, namelijk die van een waarschuwende rol bij (dreigend) gevaar.

Als we leren om open te communiceren vanuit onze ware kern ontstaat er ruimte voor een dialoog met de ander. Hiermee geef je de ander ruimte om vanuit zijn perspectief te reageren en keuzes te kunnen maken, waarin geen goed of fout is.  Het gaat erom dat we ons zelf en de ander in zijn waarde te laten.

Diversiteit omarmen en vertrouwen in elkaar hebben is wat de nieuwe tijd van ons vraagt. Laten we onze eigenheid meer tonen. Geef elkaar de ruimte om ieder een eigen pad te lopen op een eigen tempo.

 

Honden spiegelen de beauty of your soul

 

 

Het universum communiceert met ons onderbewustzijn om guidance te bieden. Alles wat er om je heen gebeurd is een weerspiegeling van je ziel. Door te reflecteren op jezelf en de tekens/hulp te gaan zien die het universum jouw geeft kun je jezelf ontwikkelen en voluit leven. Je mag erop vertrouwen dat hetgeen op je pad komt voor jou van toegevoegde waarde is.

Spiegelbewust begeleid je om in deze spiegels te durven te kijken. Honden zullen hierin de helpende hand bieden. Honden beschikken over de prachtige kwaliteit om liefdevol door het masker van de mens heen te kijken. Ze laten je zien waar het in de kern voor jou omgaat. Deze pure, directe manier van feedback geven accepteren we makkelijker van honden aangezien ze ons onvoorwaardelijke liefde en steun geven zonder dubbele agenda. Vaak dragen honden deels de pijnstukken van mensen of geven richting om op het juiste pad te komen. Honden zijn daarin dienend naar de mens. Ze communiceren niet met het ego maar met de ziel. Dit is een mooie les die we van ze mogen leren.

Spiegelbewust begeleid volwassen die in het web van dit systeem verstrengeld zijn geraakt. Die de zoektocht zijn begonnen naar wie ze eigenlijk zijn. Door ze te helpen los te komen worden ze bewust van hun eigen wijsheid en bijzondere kunde. Zodra ze vanuit hun eigen plek gaan leven, inzicht hebben in hun levensbehoefte, vertrouwen op hun intuïtie en hun passie weer aangewakkerd is kunnen ze liefdevol hun eigen richting bepalen. En zijn ze in staat om vanuit onvoorwaardelijke (zelf)liefde en zelfvertrouwen hun leven te gaan manifesteren op hun eigen wijze manier.

Voor meer informatie over mijn aanbod klik op onderstaande afbeeldingen

Contact

Heb je vragen? Of wil je graag kennismaken met mij?
Vraag dan gerust gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarin ik met alle liefde en plezier al jouw vragen beantwoord.

Spreek je snel,

Warme groet, Monique

 

Email: info@spiegelbewust.nl