Leef jij met een onvervuld hart?

Met het gevoel dat je niet serieus genomen of gehoord wordt en durf je niet naar je intuïtie te luisteren/volgen.

Dat jij jezelf niet durft uit te spreken of weet je niet hoe je iets moet aanpakken. Ga je dan afleiding zoeken in eten, social media etc. of misschien heb je er een handje van om steeds dingen uit te blijven stellen.

Leef jij met de handrem erop? Dat je opgesloten leeft in een glazenkooi en niemand je komt bevrijden.

Met angst voor tekort en onvoldoende vertrouwen dat je zelfvoorzienend kan zijn.

Bang om afgewezen te worden in de liefde. Je voelt je niet gewaardeerd en geliefd.

Je legt jezelf druk op en hebt moeite met keuzes maken.

Geven is voor jou de normaalste zaak van de wereld, echter iets ontvangen is ontzettend ongemakkelijk en je voelt je teveel of dat je er geen recht op hebt.

Met tijden ineens onverklaarbare lichamelijke klachten krijgt zoals nek-schouderklachten, hoofdpijn, onrustige darmen, uitslag etc en die ineens ook weer weg zijn.

Is bovenstaande herkenbaar voor jou? Voel jij diep van binnen dat het tijd is voor verandering? Dat je er nu wel echt klaar mee bent om opgesloten te blijven zitten en wil je graag ongeremd leven. Voel jij dat er iets MOET veranderen, transformeren… life changing. Dan heb ik een programma speciaal voor jou gemaakt!

Lees snel verder…

Het programma

 

Online programma

Je krijgt 12 maanden toegang tot het unieke online programma waarin je met jouw persoonlijke groei aan de slag gaat.

1 op 1 coaching

Je ontvangt 1 op 1 coachsessies van mij waarin we samen specifiek met jouw thema aan de slag gaan.

 

Wekelijks spiegel-babbel uur

Je kunt wekelijks online deelnemen aan het spiegel-babbel uur waarin je coaching van mij ontvangt, vragen kunt stellen, je verhaal kunt delen, mag leren van elkaar en inspiratie kan opdoen.

Startpakket

Bij de start van het programma ontvang jij een startpakket die jou tijdens het programma ondersteuning geeft. Hierin zit o.a. essentiële olie, een journal voor jouw persoonlijke roadmap en nog een kleine verrassing.

Online community

Toegang tot een besloten groep met gelijkgestemden. In deze prachtige community ontstaan bijzondere verbindingen, helpen en steunen we elkaar en is er ook ruimte voor gezelligheid en speelsheid.

Livedag

Een dag samen met een klein groepje werken aan jouw thema/persoonlijke roadmap waarin verbinden en groeien centraal staan.

De modules

In het programma komen de volgende modules aanbod:

retraite

Rust

In hedendaags krijgen we ontzettend veel prikkels te verwerken en worden er verantwoordelijkheden opgelegd die op je schouders rusten. Als je dan nog ballast vanuit je verleden meedraagt kan dit een behoorlijke pittige uitdaging zijn. Dan verlang je soms even naar helemaal niets, naar rust! In de module leer je hoe je dit voor jezelf kunt inbouwen.

 

Mentaal

Herken je dat, al die gedachten die met je aan de haal gaan? Die je in een negatieve spiraal naar beneden halen. Je weet waar ze vandaan komen, echter blijven ze je behoorlijk beïnvloeden. In deze module leer je hoe je jouw gedachten kun shiften, zonder oordeel naar jezelf en anderen kunt kijken en hoe je de kracht van woorden kunt inzetten. Daarnaast leer je om samen te werken met je gedachten in plaats van te gaan strijden met ze.

 

Lichaam

Hoe bewust ben jij van je lichaam? Voel jij de kleine signalen en luister je daarna of krijg jij steeds een wake-up call doordat je lichaam jou een halt toe roept omdat je beperkt raakt door pijn of ander lichamelijk ongemak?

In deze module ga je bewuster worden van de signalen die je lichaam je aangeeft. We gaan kijken wat je lichaam je wil vertellen met deze signalen en wat je hieraan kan doen. Verder gaan we in deze module kijken hoe je goed voor je lichaam kunt zorgen en wat het nodig heeft; ieder lichaam is uniek met een eigen behoefte.

 

mogelijkheden voor coaching - individueel coachtraject

Spiritueel

In deze module ga je leren over het spirituele lichaam en wat dit voor jou inhoud. Verder wordt het geheim onthult waarom toeval niet bestaat en hoe energie werkt tussen mensen, het universum en alles om ons heen.  Je leert praktische tools om jezelf beter te beschermen tegen de (negatieve) energie van anderen en om jezelf beter in je vel te voelen.

 

Dromen/passie

Hoe staat het met jouw vuur? Mag daar nog wat hout op gegooid worden? In deze module gaan we kijken naar jouw passie, naar jouw droom. Waar geloof jij in?

Je gaat in deze module ECHT contact maken met jouw passie en droom. Door dit te gaan doorvoelen gaan we wat hout op jouw vuurtje gooien zodat je hiermee richting kunt gaan bepalen welke kant jij op wil.

 

 

Individueel coachtraject

Wie ben jij?

In deze module gaan we samen het avontuur aan. Hierin gaan we dieper kijken op jouw levenslessen en leer ik je hier anders naar te kijken. We gaan on(t)dekken wie jij in de kern bent en gaan dingen die jouw beperken uit je familiesysteem of vorig leven hun eigen plek geven zodat jij met een opgeruimde backpack verder kan reizen.

Je komt tot de on(t)dekking welke bijzondere talenten bij jou horen, wat jouw unieke kernwaarden zijn, welke basisbehoeftes je hebt en hoe je dit in je leven kunt gaan integreren.

 

Hart openen

Nu wordt het tijd om jouw hart weer te openen. In deze module leer je nog zuiverder naar je intuïtie te luisteren en hierop te vertrouwen. Je leert welke guidance jij mag ontvangen die jouw ondersteunen in jouw leven.

Het hart is het symbool van de liefde, liefde is altijd het antwoord. Je leert hoe je dit praktisch kunt toevoegen in je leven, ook op momenten waarin dit een uitdaging is. We nemen jouw visie op liefde onder de loep en je leert welke liefdestaal jij spreekt.

 

 

Liefdevol eigen pad bewandelen

Wanneer je in deze module aankomt heb je jezelf al verwonderd over de magie die het leven met zich meebrengt. We gaan hier nog een stapje dieper hoe jij echt jouw dromen, jouw leven kunt manifesteren zoals jij diep van binnen op zielsniveau zou willen.

Je mag omarmen en accepteren wie jij werkelijk bent en je leert leven vanuit meer bewustzijn, vertrouwen en jouw EIGEN kracht.

Verder leer je nog hoe je jouw mannelijke en vrouwelijke energie op een juiste wijze inzet en jouw innerlijk kind de ruimte krijgt die het nodig heeft.

 

Aan het einde van dit bijzondere programma heb je de informatie op jouw persoonlijke roadmap verzameld die jou guidance biedt om keuzes te kunnen gaan maken om jouw EIGEN pad te gaan bewandelen.

 

Wat levert het op?

In een jaar tijd kan er veel veranderen; wat zou jij nu veranderd willen zien in je leven? Wat zou dit voor effect hebben op jou?

Na het volgen van dit programma zal je minder ballast met je meedragen. Je zult je vrijer voelen en je hebt voor ogen welke koers je op wil gaan. Je gaat veel meer leven vanuit je hart, vanuit bewustwording en meer liefde voor jezelf.

Je gaat met andere ogen naar levenslessen kijken en leert hoe je hier in de toekomst beter mee om kan gaan.

Liefdevoller voor jezelf en anderen

Meer kennis over jezelf en hoe jij jezelf kunt 'bevrijden'
Vrijer bewegen, veiliger voelen, minder beperking door angst
beter jouw EIGEN koers bepalen vanuit je eigen persoonlijke roadmap

Vrijer jezelf kunnen uiten, meer lef om dit te doen en voor je eigenwaarde gaan staan

Je weet wie je bent, wat jouw bijzondere talenten en echte kernwaarden zijn

Ontspanender zijn in je lichaam

Minder afhankelijk van anderen, op EIGEN kracht je leven leiden.

Diepere, betekenisvollere verbinding met anderen

Leef je meer vanuit dankbaarheid en trek je meer geluk en liefde aan

Je hart meer open stellen en je passie meer ruimte geven

Minder schaamte bij ontvangen en jezelf dit meer gunnen

Het programma bestaat uit twee varianten:

 

  • Met het standaard Jij in je kracht – programma kun je lekker op jouw eigen tempo door het programma heen wandelen. Je bepaalt zelf op welk moment in het programma je aan de live-dag wil deelnemen en wanneer je coachsessie wil inplannen. Door de wekelijkse zoom en de besloten community heb je het voordeel van de groep, en kun je daarnaast lekker zelf aan de slag hoe het voor jou goed voelt.
  • Heb jij behoefte aan intensievere begeleiding? Voel je dat je echt graag wil groeien en je leven wil transformeren? Dan is wellicht het intensive traject iets voor jou. Door de extra coachingsmogelijkheden heb je alle ruimte om op jouw eigen manier te groeien en stappen te zetten. Zo kun je met de extra 1-op-1 sessies meer de diepte in op jouw blokkades, kun je het voordeel van een groep mee pikken en voor je dagelijkse struggles en successen kun je via whatsapp* direct met mij contacten.

     * ma – vr tussen 08.30u – 20u

Reviews

Lees hieronder de ervaringen van diegene die jou voor gingen bij Spiegelbewust.

“Dankjewel lieve Monique en Vinz voor jullie liefdevolle begeleiding en magische opstelling. Ik voelde me bij jullie direct op mijn gemak, waar ik normaal de kat uit de boom kijk. Jij begeleidde me naar mezelf en Vinz liet het fysiek zien en voelen door op mijn linkervoet tegen me aan te liggen. Ik voelde de verbinding en de boodschap, ontspan maar het is veilig. Dat is wat ik nodig had. Ik wil altijd van start en Vinz liet me zien hoe ik mocht ontspannen door zelf ontspannen te gaan liggen. Door de verschillende houdingen, toonde hij wat er in mij speelde. En tegelijkertijd stelde jij me vragen die me naar binnen brachten. Je voelt haarfijn aan wat er gebeurt en merkt elke verandering in geest en lichaam op. Ik heb een sterke neiging iets goed te moeten doen en schiet dan snel naar mijn hoofd. Jij begeleidde me op dat moment liefdevol weer naar mijn lijf en Vinz toonde me wanneer ik in en uit verbinding was. En als ik dat benoemde kwam hij weer. Je stelt vragen die raken en me naar mijn kern brengen. Daar liggen mijn antwoorden. Zo mooi hoe puur hoe jij dat doet en hoe je me hebt begeleid naar mijn pure zelf en waar ik voor sta.”

~ Linda ~

“Monique heeft een rustige en doordachte aanpak, neemt de tijd om vragen te stellen en vooral om de antwoorden te laten komen.
Ze kan goed naar haar gevoel luisteren en bepaalt daarmee wat jij nodig hebt op dat moment. Tijdens een sessie met haar hond Vinz leest ze zijn gedrag en bewegingen goed, waarmee ze je echt verder helpt in het proces waar je op dat moment in zit.
Ze is open, empatisch en heeft een eerlijke mening waarmee ze je van deugdelijke feedback voorziet.
Het is heel prettig om met haar te werken en ik voel me thuis genoeg om me te openen”

~ Willem ~

“De familieopstelling t.a.v. het niet gewenst, niet gehoord en niet gezien zijn heeft me mooie dingen opgeleverd.
Bijna hele leven zijn dit al thema’s waar ik de laatste 9 jaar steeds meer bewust mee bezig ben geweest. Echter een familie opstelling had ik nog nooit gedaan. De tijd was rijp om de dingen recht in de ogen te kijken, te doorleven en loslaten.
Door de opstelling werd ik me bewust van hoe het mijn leven beheerste, ook hoe dit in de familielijn doorwerkte. Als snel werd duidelijk waar de schoen wrong, namelijk een ontzettend verdrietige gebeurtenis waarin het verdriet geen plek kon vinden. Het verdriet heb ik mijn hele leven meegezeuld en mocht nu aangekeken worden, het doorleven en loslaten. Ik heb mijn familieleden vergeven voor wat hun is overkomen en mezelf vergeven wat ik me heb laten aandoen en wat ik mezelf had aangedaan. Wat er volgde was een enorme ruimte in mijn lijf maar ook heel veel moeheid door deze sessie. Ik heb nog enkele dagen nodig gehad om het te laten bezinken en de afvalstoffen mijn lichaam te verlaten. Maar nu is er een heerlijke rust over me heen gekomen. Ik had het niet willen missen.
Monique, dankjewel voor het begeleiden van deze heftige maar achteraf gezien mooie sessie.”

~ Marie-Louise ~

Veel gestelde vragen

 

Staat jouw vraag er niet bij? Mail gerust naar info@spiegelbewust.nl

Heb je een hond nodig voor dit programma?

Om deel te nemen aan het programma is het hebben van een hond niet verplicht. Het programma is prima te volgen zowel met als zonder eigen hond.

Ik heb zelf geen hond, en nu?

Je kunt gewoon deelnemen aan het programma. 

Op de live-dagen zullen er honden aanwezig zijn van andere deelnemers. Er zijn per live-dag plekken voor deelnemers met hond en zonder hond. Er zullen per live-dag max. 2 honden aanwezig zijn. Tijdens de live-dag kan het zijn dat je mooie, bijzondere spiegels mag ontvangen van een deze honden. 

De 1-op-1 sessies zullen zonder hond plaats vinden, daar Spiegelbewust op dit moment niet over een geschikte coachhond beschikt.

Indien dit ergens een probleem voor jou vormt, neem dan gerust contact met me op, dan ga ik samen met je kijken of we een passende oplossing kunnen vinden.

Ik heb zelf een hond, hoe kunnen we samen gebruik maken van het programma?

Je hebt de luxe van een eigen co-coach in huis! In de modules zit een extra co-coach rubriek waarin je informatie vindt om samen aan de slag te gaan.

In de 1-op-1 sessies kan jouw eigen hond deelnemen.

Op de live-dagen is er mogelijkheid om je hond mee te nemen, echter zijn er beperkte plaatsen beschikbaar. In verband met de rust en veiligheid zullen er max 2 honden per live-dag aanwezig zijn, voorwaarde om je hond mee te nemen is dat hij sociaal is naar andere honden/mensen en tussendoor rust kan vinden op een eigen dekentje of in een bench. Voor de live-dag neem ik altijd nog even contact met je op om dit bespreken.

Voel jij een JA daar onder in je buik?

 

Voel jij een JA om jouw droomleven te gaan manifesteren?!

Voel jij een JA dat het tijd is?!

Voel jij een JA om voor jezelf te kiezen en om die onvoorwaardelijke liefde voor jezelf te gaan voelen?!

Wacht dan niet langer
&
kom vandaag in actie om je aan te melden!

Contact

Heb je vragen? Of wil je graag kennismaken met mij?
Vraag dan gerust gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarin ik met alle liefde en plezier al jouw vragen beantwoord.

Spreek je snel,

Warme groet, Monique

 

Email: info@spiegelbewust.nl

Volg je me al op social media?