Individuele coaching

Uniek ~ Loslaten ~ Transformeren

Tijdens individuele coaching stemmen we samen af wat voor jouw het thema gaat zijn waar je mee aan de slag wil. Vaak loop je in het dagelijkse leven tegen dingen aan waar je last van hebt en waar we tijdens de coachsessie opzoek gaan naar het ontstaan hiervan om daar heling te geven. Het beste resultaat wordt behaald als je alle verwachtingen los durft laten en in het moment kunt volgen wat je hoofd, lichaam en ziel aangeven. Ik zal je hierin begeleiden om jouw zelfheldende vermogen aan te roepen. 

Wat houd het in?

Tijdens individuele coaching gaan we samen op on(t)dekkingsavontuur om antwoorden te vinden op jouw hulpvraag. Hier zit geen ‘vast programma’ in zodat we op maat kunnen werken om jouw verder te helpen.

Met betrekking tot je hulpvraag kun je denken aan (levens-)vragen op het gebied van

 • gedachten of gevoelens die je beperken (zoals ik ben niet goed genoeg, wie zit er op mij te wachten, ik voel me anders, ik voel me niet begrepen, zie je wel dat overkomt mij altijd, onzekerheid, schuldgevoel etc.)
 • moeite om echt jezelf te zijn en je te uiten
 • jezelf wegcijferen en meer bezig met anderen waardoor je jezelf tekort doet
 • bang voor afwijzing of je voelt je niet gehoord en niet gezien
 • moeite om een verbinding met andere aan te gaan
 • (familie-) problemen/oude pijnstukken uit je verleden die op blijven spelen
 • angsten, paniekaanvallen, bang om terug te vallen in depressie of burn-out
 • weinig energie hebben of last hebben van overprikkeling
 • Moeite om met HSP of dagelijkse prikkels om te gaan
 • automatische (onbewuste) patronen waar je last van hebt, bijv. emotie-eten, afleiding zoeken op social media, koopdrang etc.
 • ‘saborteurs’ die actief zijn, waardoor je vanalles wil, maar je uiteindelijk er niet in verder komt. Je komt hiermee in vicieuze cirkel en hebt geen idee wat er echt in de weg zit. 
 • problemen in relatie(s) of in je werk
 • wie ben ik of wat wil ik
 • zielsverbinding (of zielsverwantschap)

In een individueel coachtraject werken we met verschillende methodieken aan jouw hulpvraag. Denk bijvoorbeeld aan systemische (familie-) opstelling, spiegeling van je hond en de natuur, visualisatie, bioresonatie of een andere creatieve vorm die nodig is om jou verder te helpen.   

Hond

Tijdens je coachsessies is het mogelijk om een hond in te zetten die mee ondersteunt in bewustwording van jezelf. Een hond zal jou hierin puur en liefdevol begeleiden in jouw proces.
Een hond zal je het effect van veranderingen direct spiegelen tijdens de sessie.
Hierin begeleid hij jou op een pure, zachte manier, zonder dubbele agenda, om dieper in contact met jezelf te komen. Een hond communiceert feilloos met jou energie (onderbewustzijn) en zal jou uitnodigen om in zijn spiegel te kijken. Dit brengt je in contact met je innerlijk weten en zal je inzichten geven in je eigen gedrag en overtuigingen.

Daarnaast zal een hond je uitnodigen om ander gedrag in te gaan zetten. Deze bijzondere vorm van coaching geeft een unieke leerervaring. Door het ervarings- en lichaamsgericht werken zullen de getoonde inzichten zich vertalen naar het dagelijks leven en sneller integreren op alle lagen in je lichaam waardoor verandering kan plaats vinden.

Je kunt individuele coaching zowel met (eigen) hond als zonder hond volgen.

Wil je gebruik maken van de inzet van een hond tijdens de coaching dan kan dit met je eigen hond. Op dit moment beschikt Spiegelbewust niet over een coachhond die inzetbaar is

Individueel coachtraject

Duur

De duur van een individueel coachtraject is afhankelijk van jouw persoonlijke hulpvraag. 
Ervaring leert dat een enkele sessie slechts inzicht geeft, en er meerdere sessies nodig zijn om echt te werken aan jezelf.

Vanaf 1 januari 2023 werk ik met maatwerk trajecten en stemmen we samen af wat past bij jou behoefte en hulpvraag. 

Locatie

De locatie wordt afgestemd op de hulpvraag en zal in de omgeving gemeente Leudal, Limburg plaats vinden.

Online coachsessies behoren ook tot de mogelijkheid.

Maatwerk

Wil je graag gebruik maken van mijn kennis en kunde en staat jouw gewenste vorm er niet tussen (bijv. lezing, workshop, coaching op locatie/aan huis etc.)? Neem gerust contact met me op, ik hoor graag jouw wensen en op basis daarvan kan ik vrijblijvend een prijsofferte voor je maken.

Whithout darkness there can be no light

“Dankjewel lieve Monique voor jouw waardevolle coaching sessies!
Of het nou een familieopstelling is of een creatieve sessie zij begeleidt op een rustige respectvolle manier je vraag. Ze speelt echt in op wat bij mij past en past dat toe in de sessie. Ze voelt dit goed aan en dat geeft mij het gevoel dat ze me echt begrijpt ofwel aanvoelt. Mijn hond Chester werd ook meegenomen in de sessies en dat helpt mij in het ‘gewone leven’ als hij deze spiegeling weer laat zien.
Ze zorgt ervoor dat je bij de kern van je vraagstelling komt. Ik bemerkte dat omdat ik tijd nodig had om het te verwerken. Daarna voelde het anders en kijk ik nu anders tegen mijn vraagstukken aan. Het verdwijnt niet direct maar er is bewustwording dat het anders kan. Ik zat veelal in mijn lijf en nu herken ik die sensaties en weet dan dat ik een keuze heb. Laat ik het patroon er weer zijn of neem ik nu een ‘’andere weg’.
Wat ik vooral voelde is dat we een aantal dezelfde thema’s hebben en dat gaf mij veel vertrouwen. Jij kon uit ervaring veel met mij delen. Dat was zeer prettig en ook nam je alle tijd voor mij. Je zette zelfs een stap meer als dat nodig was. Dat heb ik erg kunnen waarderen. Ik respecteer je zeer als mens en dat maakte dat jij mij mocht coachen. Ja ik zeg mocht want ik heb een vertrouwen issue met mensen en dat was hier niet aanwezig. Dus dat zegt voor mij veel. Kortom ik ben erg blij met jouw begeleiding.
Nu ga ik weer verder op mijn pad zonder jou, en dat kan omdat ik weer wijzer ben.
Monique namaste en dank voor de waardevolle sessies.”
~ Ellen ~

“Op de een of andere manier voelde ik me geblokkeerd door iets, maar kon de vinger er niet opleggen waardoor het kwam.
Dit heb ik met Monique besproken en zij stelde voor om een biotensor consult te doen. Ik kende het verder helemaal niet, maar liet me graag verrassen. Monique heeft me op dat moment uitgelegd wat ze zou gaan doen en hebben we de vragen doorgenomen waarop we antwoord wilde krijgen. Deze vragen werden gesteld en de antwoorden kwamen, echt heel bijzonder hoe zoiets in het werk gaat. Gedurende de sessie kwam Vinz totaal uit het niets zijn kop op mijn schoot leggen echt onvoorstelbaar hoe een hond zoiets aanvoelt.

Monique heeft uiteindelijk de blokkade weten weg te nemen. Op dat moment voelde ik me leeg van binnen en ook erg licht, echt heel bijzonder. Ik ben Monique hier dan ook nog steeds heel erg dankbaar voor. Ik heb het consult als erg prettig ervaren. De manier waarop Monique naar je luistert en tot de kern van het “probleem” komt en het belangrijkste van alles hoe ze het “probleem” heeft weten op te lossen, echt heel bijzonder!”

~ Petra ~

“ Dankjewel lieve Monique en Vinz voor jullie liefdevolle begeleiding en magische opstelling. Ik voelde me bij jullie direct op mijn gemak, waar ik normaal de kat uit de boom kijk. Jij begeleidde me naar mezelf en Vinz liet het fysiek zien en voelen door op mijn linkervoet tegen me aan te liggen. Ik voelde de verbinding en de boodschap, ontspan maar het is veilig. Dat is wat ik nodig had. Ik wil altijd van start en Vinz liet me zien hoe ik mocht ontspannen door zelf ontspannen te gaan liggen. Door de verschillende houdingen, toonde hij wat er in mij speelde. En tegelijkertijd stelde jij me vragen die me naar binnen brachten. Je voelt haarfijn aan wat er gebeurt en merkt elke verandering in geest en lichaam op. Ik heb een sterke neiging iets goed te moeten doen en schiet dan snel naar mijn hoofd. Jij begeleidde me op dat moment liefdevol weer naar mijn lijf en Vinz toonde me wanneer ik in en uit verbinding was. En als ik dat benoemde kwam hij weer. Je stelt vragen die raken en me naar mijn kern brengen. Daar liggen mijn antwoorden. Zo mooi hoe puur hoe jij dat doet en hoe je me hebt begeleid naar mijn pure zelf en waar ik voor sta.”
~ Linda ~

Voel jij dat individuele coaching voor jou geschikt is?

Neem dan contact met me op door op onderstaande knop te klikken.