Tijdens individuele coaching gaan we samen op on(t)dekkingsavontuur om antwoorden te vinden op jouw hulpvraag. Hier zit geen ‘vast programma’ in zodat we op maat kunnen werken om jouw verder te helpen.

In een individueel coachtraject werken we met verschillende methodieken aan jouw hulpvraag. Denk bijvoorbeeld aan systemische (familie-) opstelling, spiegeling van je hond en de natuur, visualisatie, bioresonatie of een andere creatieve vorm die nodig is om jou verder te helpen.  

Je kunt individuele coaching zowel met hond als zonder hond volgen. 

Wil je gebruik maken van de inzet van een hond tijdens de coaching dan kan dit met je eigen hond. Op dit moment beschikt Spiegelbewust niet over een coachhond die inzetbaar is. 

biotensor consult
biotensor consult

Duur

De duur van een individueel coachtraject is afhankelijk van jouw persoonlijke hulpvraag. 
Ervaring leert dat een enkele sessie slechts inzicht geeft, maar er meerdere sessies nodig zijn om echt te werken aan jezelf. Daarom start een individueel traject altijd met 5 sessies van ongeveer 1,5u verspreid over maximaal 3 maanden. 

Locatie

De coachsessies vinden plaats buiten in een bosgebied in de omgeving gemeente Leudal, Limburg. 

Online coachsessies behoren ook tot de mogelijkheid.

 

Investering:

Kosten voor 5 sessies: €566,- 

Duur sessie: 90 min.

 

COVID-maatregelen 

Aangezien er 1,5m afstand gewaarborgd kan worden, de coaching 1 op 1 is en buiten in de natuur plaats vind kunnen de individuele coachtrajecten doorgaan.  

Indien je klachten van COVID hebt of wanneer jezelf of iemand in je directe omgeving positief getest is kan de sessie niet doorgaan en zal de sessie verzet worden. Bij twijfel neem gerust contact met me op.  

Gelieve eigen mondkapje mee te nemen indien je dit wenst te dragen.  

Maatwerk

Wil je graag gebruik maken van mijn kennis en kunde en staat jouw gewenste vorm (bijv. eenmalige sessie, lezing, workshop, coaching op locatie/aan huis etc.) er niet tussen? Neem gerust contact met me op, ik hoor graag jouw wensen en op basis daarvan kan ik vrijblijvend een prijsofferte voor je maken.

 

 

 

mogelijkheden voor coaching - individueel coachtraject

Reviews

Lees hieronder de ervaringen van diegene die jou voor gingen bij Spiegelbewust.

“Dankjewel lieve Monique voor jouw waardevolle coaching sessies!
Of het nou een familieopstelling is of een creatieve sessie zij begeleidt op een rustige respectvolle manier je vraag. Ze speelt echt in op wat bij mij past en past dat toe in de sessie. Ze voelt dit goed aan en dat geeft mij het gevoel dat ze me echt begrijpt ofwel aanvoelt. Mijn hond Chester werd ook meegenomen in de sessies en dat helpt mij in het ‘gewone leven’ als hij deze spiegeling weer laat zien.
Ze zorgt ervoor dat je bij de kern van je vraagstelling komt. Ik bemerkte dat omdat ik tijd nodig had om het te verwerken. Daarna voelde het anders en kijk ik nu anders tegen mijn vraagstukken aan. Het verdwijnt niet direct maar er is bewustwording dat het anders kan. Ik zat veelal in mijn lijf en nu herken ik die sensaties en weet dan dat ik een keuze heb. Laat ik het patroon er weer zijn of neem ik nu een ‘’andere weg’.
Wat ik vooral voelde is dat we een aantal dezelfde thema’s hebben en dat gaf mij veel vertrouwen. Jij kon uit ervaring veel met mij delen. Dat was zeer prettig en ook nam je alle tijd voor mij. Je zette zelfs een stap meer als dat nodig was. Dat heb ik erg kunnen waarderen. Ik respecteer je zeer als mens en dat maakte dat jij mij mocht coachen. Ja ik zeg mocht want ik heb een vertrouwen issue met mensen en dat was hier niet aanwezig. Dus dat zegt voor mij veel. Kortom ik ben erg blij met jouw begeleiding.
Nu ga ik weer verder op mijn pad zonder jou, en dat kan omdat ik weer wijzer ben.
Monique namaste en dank voor de waardevolle sessies.”
~ Ellen ~

“Op de een of andere manier voelde ik me geblokkeerd door iets, maar kon de vinger er niet opleggen waardoor het kwam.
Dit heb ik met Monique besproken en zij stelde voor om een biotensor consult te doen. Ik kende het verder helemaal niet, maar liet me graag verrassen. Monique heeft me op dat moment uitgelegd wat ze zou gaan doen en hebben we de vragen doorgenomen waarop we antwoord wilde krijgen. Deze vragen werden gesteld en de antwoorden kwamen, echt heel bijzonder hoe zoiets in het werk gaat. Gedurende de sessie kwam Vinz totaal uit het niets zijn kop op mijn schoot leggen echt onvoorstelbaar hoe een hond zoiets aanvoelt.

Monique heeft uiteindelijk de blokkade weten weg te nemen. Op dat moment voelde ik me leeg van binnen en ook erg licht, echt heel bijzonder. Ik ben Monique hier dan ook nog steeds heel erg dankbaar voor. Ik heb het consult als erg prettig ervaren. De manier waarop Monique naar je luistert en tot de kern van het “probleem” komt en het belangrijkste van alles hoe ze het “probleem” heeft weten op te lossen, echt heel bijzonder!”

~ Petra ~

“ Dankjewel lieve Monique en Vinz voor jullie liefdevolle begeleiding en magische opstelling. Ik voelde me bij jullie direct op mijn gemak, waar ik normaal de kat uit de boom kijk. Jij begeleidde me naar mezelf en Vinz liet het fysiek zien en voelen door op mijn linkervoet tegen me aan te liggen. Ik voelde de verbinding en de boodschap, ontspan maar het is veilig. Dat is wat ik nodig had. Ik wil altijd van start en Vinz liet me zien hoe ik mocht ontspannen door zelf ontspannen te gaan liggen. Door de verschillende houdingen, toonde hij wat er in mij speelde. En tegelijkertijd stelde jij me vragen die me naar binnen brachten. Je voelt haarfijn aan wat er gebeurt en merkt elke verandering in geest en lichaam op. Ik heb een sterke neiging iets goed te moeten doen en schiet dan snel naar mijn hoofd. Jij begeleidde me op dat moment liefdevol weer naar mijn lijf en Vinz toonde me wanneer ik in en uit verbinding was. En als ik dat benoemde kwam hij weer. Je stelt vragen die raken en me naar mijn kern brengen. Daar liggen mijn antwoorden. Zo mooi hoe puur hoe jij dat doet en hoe je me hebt begeleid naar mijn pure zelf en waar ik voor sta.”
~ Linda ~

Contact

Heb je vragen? Of wil je graag kennismaken met mij?
Vraag dan gerust gratis en vrijblijvend een gesprek aan waarin ik met alle liefde en plezier al jouw vragen beantwoord.

Spreek je snel,

Warme groet, Monique

 

Email: info@spiegelbewust.nl

Volg je me al op social media?