Coachtraject

In een individueel coachtraject gaan we samen op ontdekkingsavontuur om antwoorden te vinden op jouw hulpvraag. Door je hoofd en gevoel te laten samenwerken ga je veel over jezelf leren. Je gaat je talent ontdekken en hoe je deze eigen kracht effectief kunt gaan inzetten. In plaats van goed te willen zorgen voor anderen, ga ik je begeleiden om te laten ervaren hoe het is als je dit voor jezelf gaat doen. Hoe je liefdevol ja of nee kunt zeggen tegen jezelf of anderen. Zodat je meer vertrouwen hebt om keuzes te maken en de dingen kunt gaan doen die je graag wil. Jij mag je eigen plek gaan innemen! Weg met onzekerheid, chaos en jezelf klein maken…
Welkom zelfvertrouwen, rust en stabiliteit!

Wanneer jouw denken, voelen en handelen niet in lijn zijn met wat er van binnen bij je speelt kan dit weerstand, in welke vorm dan ook, bij je hond oproepen. Deze feedback van je hond gebruiken we om de verbinding met je gevoel te versterken. Daarnaast resulteert het dat je hond meer vertrouwen in jou zal krijgen, graag met je wil gaan samenwerken en verbinden.
Doordat we aan de slag gaan met jouw eigen hond heb je het bijzondere, unieke voordeel dat je coaching thuis nog verder door gaat. Dit maakt het mogelijk dat je sneller een transformerend effect gaat ervaren.

In een individueel coachtraject werken we met verschillende methodieken aan jouw vragen. Denk bijvoorbeeld aan systemische opstellingen, meditatie, spiegeling van je hond en de natuur, visualisatie, biotensor, oefeningen vanuit hondentraining of een andere creatieve vorm die nodig is om jou in je kracht te zetten. 

De duur van een individueel coachtraject is afhankelijk van jouw persoonlijke vraag.
Ervaring leert dat een enkele sessie slechts inzicht geeft, maar er meerdere sessies nodig zijn om echt te werken aan jezelf. Daarom start een individueel traject altijd met 5 sessies van ongeveer 1,5u verspreid over maximaal 3 maanden. Na deze sessies kijken we samen wat je nodig hebt en hoe we, indien nodig, het traject verder insteken.

Kosten voor 5 sessies: €399,-

Losse individuele sessie: €90,- 

COVID-maatregelen

Aangezien er 1,5m afstand gewaarborgd kan worden, de coaching 1 op 1 is en buiten in de natuur plaats vind kunnen de individuele coachtrajecten doorgaan. 

Indien je klachten van COVID hebt of wanneer jezelf of iemand in je directe omgeving positief getest is kan de sessie niet doorgaan en zal de sessie verzet worden. Bij twijfel neem gerust contact met op. 

Gelieve eigen mondkapje mee te nemen.  

Online coachsessie behoort eventueel ook tot de mogelijkheden. Neem hiervoor contact me op.