Individueel coachtraject

mogelijkheden voor coaching - individueel coachtraject

In een individueel coachtraject ga je leren over je gedachten, je emoties, je talenten en hoe je deze eigen kracht effectief kunt gaan inzetten. In plaats van goed te willen doen voor anderen, ga ik je begeleiden om te laten ervaren hoe het is als je dit voor jezelf gaat doen. Ook voor een pracht mens zoals jij is een plek in deze wereld. Het wordt tijd dat jij deze plek weer gaat innemen. Weg met onzekerheid, chaos en jezelf klein maken… Welkom zelfvertrouwen, rust en stabiliteit!

Wanneer jouw denken, voelen en handelen niet in lijn zijn met jouw werkelijke binnenkant kan dit weerstand, in welke vorm dan ook, bij je hond oproepen. Deze feedback van je hond gebruiken we om jouw innerlijke verbinding te versterken. Daarnaast resulteert het dat je hond meer vertrouwen in jou krijgt, graag met je wil gaan werken en verbinden.
Doordat we aan de slag gaan met jouw eigen hond heb je het bijzondere, unieke voordeel dat je coaching thuis nog verder door gaat. Dit maakt het mogelijk dat je sneller een transformerend effect gaat ervaren.

In een individueel coachtraject werken we op verschillende lagen aan jouw vragen. Denk bijvoorbeeld aan systemisch werk, energetisch werk en oefeningen vanuit hondentraining waar we de diepere laag van gebruiken. Of een andere vorm die nodig is om je met jouw binnenkant in verbinding te brengen. 

De duur van een individueel coachtraject is afhankelijk van jouw persoonlijke vraag.

Ervaring leert dat een enkele sessie slechts inzicht geeft, maar er meerdere sessies nodig zijn om echt te werken aan jezelf. Daarom start een individueel traject altijd met 5 sessies van ongeveer 1,5u verspreid over maximaal 3 maanden. Na deze sessies kijken we samen wat je nodig hebt en hoe we, indien nodig, het traject verder insteken.

Kosten voor 5 sessies: €437,-