Ben jij op zoek naar een liefdevol en (innerlijk) vrij leven?

 

Het leven heeft jou tot nu toe behoorlijk uitgedaagd met donkere periodes en pittige uitdagingen. Jij hebt je niet uit het veld laten slaan waardoor je, als je relativeert, een leuk leven opgebouwd hebt met een baan, huis en sociaal leven. Eigenlijk heb je niets te klagen zou je zeggen. Alleen binnen in jou knaagt dat gevoel dat jij jezelf niet echt happy voelt. Er zit een gevoel in de weg dat iets je blokkeert of tegenhoudt. Dit zorgt ervoor dat je blijft zoeken en geen rust kan vinden.

Het voelt alsof je altijd zo moet strijden om dingen te krijgen, het is jou niet gegund dat het een keer makkelijk naar je toe komt. Iedere keer als je een uitweg tegenkomt die je graag in wil slaan, dan komen er weer die irritante beren op je pad. Gek word je van die rondjes waarin je steeds vast loopt, alsof je in een vicieuze cirkel zit. Je voelt je opgesloten, gevangen in je eigen lichaam, in je eigen gedachten, in je eigen leven alsof je in een denkbeeldige kooi leeft.  Je vraagt je af waarom dit jou steeds overkomt? Waarom blijft dit terug komen?

Je bent er zo klaar mee! Het MOET anders, maar HOE? Je voelt dat het anders kan, je voelt dat je veel meer in je mars hebt en dat een deel van jou onbenut blijft. Diep van binnen voel jij die power, het vuur, de drang naar beter, naar meer, en tegelijkertijd beangstigt dit je.

Er zijn allerlei gedachten die jou klein en onzeker houden. Dat niemand op je zit te wachten, dat je het toch niet kan of niet goed genoeg bent. Een stemmetje zegt dat onvoorwaardelijke liefde en geluk niet voor jou weg gelegd is en wanneer je dit hoort voel je dat dit diep van binnen niet klopt. Dit geeft verwarring, frustratie of misschien wel boosheid. Het vreet je energiebatterij leeg.

Je bent je bewust van je gedachten en, stiekem, voel je veel intuïtief aan.  Alleen durf je daar nog niet vol op te vertrouwen of dit uit te spreken. Het is tenslotte maar een gevoel en wie zegt dat dit klopt 😉

Waar je eigenlijk naar op zoek bent is weer echt verbinding te voelen. Jezelf geliefd en gewaardeerd voelen. Ontdekken WIE jij echt bent en wat je echt WIL in dit leven. Jouw diepere gevoel, jouw ziel, wil haar licht laten stralen, wil gezien en gehoord worden! Laten zien wie jij werkelijk bent. Je wil BEVRIJD worden zodat jij kan leven zoals jij dit graag wil!

Lieve jij, visualiseer die droom, dat mag! Spreek je verlangens en behoeftes uit. Stap uit die comfortzone, hoe spannend dit ook is. Zo ga je jouw droomleven creëren en de magie van het leven ervaren!

Daarbij ga ik wel eerlijk zijn dat het niet altijd het meest makkelijke pad is. Maar laten we eerlijk zijn, als jij voor makkelijk kiest was je niet hier opzoek naar hulp. Ik kan je, vanuit ervaring en professioneel oogpunt zeggen, het is zo’n bijzonder en mooi proces, dat gun ik iedereen! Geloof in je eigen kracht, jij kan dit ook waarmaken.

Waar een wil is, is altijd een weg.

Zie jij het al voor je? Een ontspannen, vreugdevol en innerlijk vrij leven zonder dat al die gevoelens van bang voor afwijzing, eenzaamheid, schuld, frustratie en schaamte je leven beperken. Dat zou toch fantastisch zijn? JA, toch?!

Jij bent het waard om liefde en geluk te ontvangen in dit leven! En als je nog steeds aan het lezen bent, en je voelt je geraakt, dan heeft de energie ons bij elkaar gebracht. Het is niet voor niets dat jij dit vandaag mag lezen. Spiegelbewust komt niet zomaar op je pad!

 

Waar kan ik jou mee helpen?

Een belangrijk uitgangspunt is om te kijken en voelen waar jouw behoefte ligt. Waar jij mee geholpen bent. Iedereen heeft een persoonlijke hulpvraag en leert op een unieke manier, net zoals iedere coach zijn unieke manier van werken heeft. Wel zo handig als dit samen matcht 😉 

Belangrijk in mijn coaching is dat ik intuïtief werk en jou zal uitnodigen om jouw hele lichaam te gaan gebruiken, denk hierbij aan mindset (denken), lichaamswerk (voelen) en spiritualiteit (innerlijk weten/bewustzijn). De methodieken die ik hiervoor gebruik zijn systemische (familie) opstellingen, visualisaties, de kracht van dieren, spiegels van honden (Animal Assisted Interventions) en natuur, bioresonatie, kaartreadings, intuïtieve tekeningen of een andere creatieve vorm die passend is om jou verder te helpen.  

Je kunt op verschillende manieren met mij werken, bijv. 1 op 1 coaching, in een groep. Online, offline of een combinatie daarvan. 

Wandelprogramma

Met dit wandelprogramma ga je zelf op pad. Met audio opnames ondersteun ik jou tijdens je wandeling met oefeningen. 

Dit programma brengt je vanuit je hoofd naar je lichaam. Hierdoor leer je meer af te stemmen op jezelf waardoor je meer inzichten krijgt en je makkelijker eigen keuzes maakt. 

1 op 1 coaching

In een individueel coachtraject gaan we samen op ontdekkingsavontuur om antwoorden te vinden op jouw hulpvraag. Door je hoofd en gevoel te laten samenwerken kom je tot verrassende inzichten. We gaan op zoek naar de kern van je vraag en de bijpassende antwoorden. 

Hoe een traject verloopt zal afhankelijk zijn van jouw persoonlijke hulpvraag. 

Coachdag “De verborgen kracht”

Op deze coachdag ga je met een eigen hulpvraag aan de slag. Dit kan een vraag zijn in relatiesfeer, persoonlijk of werk gerelateerd.

Met systemische en lichaamsgerichte oefeningen ga je de blokkade opsporen die een verstoring geeft in je dagelijks functioneren. Doordat je werkt in je onderbewuste zal dit een transformerend effect geven.

Op deze coachdag zal een hond aanwezig zijn die je liefdevol ondersteund in je proces,

Monique Broekx

Hallo, Ik ben Monique

 

Een zelfbewuste vrouw die op haar eigen wijze liefdevol haar pad door het leven bewandeld naar liefde, geluk en dankbaarheid. Om dit te kunnen bereiken heb ik eerst geleerd hoe ik en mijn lichaam daadwerkelijk functioneer. Zo ontdekte ik de kracht van gedachten, de achterliggende wijsheid van lichamelijke klachten, het luisteren naar mijn gevoel en de magic van mijn spiritualiteit. Wat een openbaring! Recent heb ik mijn zielsmissie gevonden waarmee ik nog dieper tot mijn eigen kern kom in wie ik in essentie ben!

 

 

Reviews

Lees hieronder de ervaringen van diegene die jou voor gingen bij Spiegelbewust.

“Dankjewel lieve Monique en Vinz voor jullie liefdevolle begeleiding en magische opstelling. Ik voelde me bij jullie direct op mijn gemak, waar ik normaal de kat uit de boom kijk. Jij begeleidde me naar mezelf en Vinz liet het fysiek zien en voelen door op mijn linkervoet tegen me aan te liggen. Ik voelde de verbinding en de boodschap, ontspan maar het is veilig. Dat is wat ik nodig had. Ik wil altijd van start en Vinz liet me zien hoe ik mocht ontspannen door zelf ontspannen te gaan liggen. Door de verschillende houdingen, toonde hij wat er in mij speelde. En tegelijkertijd stelde jij me vragen die me naar binnen brachten. Je voelt haarfijn aan wat er gebeurt en merkt elke verandering in geest en lichaam op. Ik heb een sterke neiging iets goed te moeten doen en schiet dan snel naar mijn hoofd. Jij begeleidde me op dat moment liefdevol weer naar mijn lijf en Vinz toonde me wanneer ik in en uit verbinding was. En als ik dat benoemde kwam hij weer. Je stelt vragen die raken en me naar mijn kern brengen. Daar liggen mijn antwoorden. Zo mooi hoe puur hoe jij dat doet en hoe je me hebt begeleid naar mijn pure zelf en waar ik voor sta.”

~ Linda ~

“Monique heeft een rustige en doordachte aanpak, neemt de tijd om vragen te stellen en vooral om de antwoorden te laten komen.
Ze kan goed naar haar gevoel luisteren en bepaalt daarmee wat jij nodig hebt op dat moment. Tijdens een sessie met haar hond Vinz leest ze zijn gedrag en bewegingen goed, waarmee ze je echt verder helpt in het proces waar je op dat moment in zit.
Ze is open, empatisch en heeft een eerlijke mening waarmee ze je van deugdelijke feedback voorziet.
Het is heel prettig om met haar te werken en ik voel me thuis genoeg om me te openen”

~ Willem ~

“De familieopstelling t.a.v. het niet gewenst, niet gehoord en niet gezien zijn heeft me mooie dingen opgeleverd.
Bijna hele leven zijn dit al thema’s waar ik de laatste 9 jaar steeds meer bewust mee bezig ben geweest. Echter een familie opstelling had ik nog nooit gedaan. De tijd was rijp om de dingen recht in de ogen te kijken, te doorleven en loslaten.
Door de opstelling werd ik me bewust van hoe het mijn leven beheerste, ook hoe dit in de familielijn doorwerkte. Als snel werd duidelijk waar de schoen wrong, namelijk een ontzettend verdrietige gebeurtenis waarin het verdriet geen plek kon vinden. Het verdriet heb ik mijn hele leven meegezeuld en mocht nu aangekeken worden, het doorleven en loslaten. Ik heb mijn familieleden vergeven voor wat hun is overkomen en mezelf vergeven wat ik me heb laten aandoen en wat ik mezelf had aangedaan. Wat er volgde was een enorme ruimte in mijn lijf maar ook heel veel moeheid door deze sessie. Ik heb nog enkele dagen nodig gehad om het te laten bezinken en de afvalstoffen mijn lichaam te verlaten. Maar nu is er een heerlijke rust over me heen gekomen. Ik had het niet willen missen.
Monique, dankjewel voor het begeleiden van deze heftige maar achteraf gezien mooie sessie.”

~ Marie-Louise ~

Life begins at the end of your comfortzone

Let’s make contact

Wil je graag weten wat ik voor je kan betekenen?

Bel of mail gerust, ik ga graag met je in gesprek.

Telefoon

06 13225168