Gratis inzicht gesprek

Heb je een hulpvraag voor jezelf of een vraag over het gedrag van je hond en zou je hier eerst eens met iemand over willen ‘sparren’ welke hulp/ondersteuning jou of je hond het beste zou kunnen helpen?
Of wil jij eerst even kennismaken en ervaren of je een ‘klik’ hebt?
Dan is dit ‘inzicht-gesprek’ voor jou bedoeld!

Het doel van dit ‘inzicht-gesprek’ is om

  • Met elkaar kennis te maken
  • Te onderzoeken tegen welke uitdagingen jij aanloopt of je vraag helder te krijgen, mocht je nog niet precies de vinger op de zere plek kunnen leggen.
  • Met je mee te denken over welke stappen jij nu al, zelf, kunt zetten
  • Samen te bekijken welke hulp of ondersteuning voor jou helpend zou kunnen zijn. Wanneer ik denk je verder te kunnen te helpen, dan zal ik je uitleg geven hoe een traject eruit kan zien. Het is dan verder aan jou om te voelen en te bekijken of het bij jou past. Er zijn geen verplichtingen aan dit gratis gesprek verbonden! Indien ik je niet persoonlijk kan ondersteunen kan ik je wel doorverwijzen naar iemand uit mijn brede netwerk.

Voor dit gesprek plannen we een telefonische afspraak in. Indien je via videobellen prettiger vindt is dit ook mogelijk, geef dit even aan bij het inplannen van je afspraak. Het gesprek zal rond de 30 min. tot max 45 min. duren.

Klik hieronder op de link om direct jouw gesprek in te plannen!