Ervaringen

If you need something to believe in,
Start with yourself!

Lees hieronder de ervaringen van de mensen die je voor gingen bij Spiegelbewust.

Anoniem

Op de een of andere manier voelde ik me geblokkeerd door iets, maar kon de vinger er niet opleggen waardoor het kwam.
Dit heb ik met Monique besproken en zij stelde voor om een biotensor consult te doen. Ik kende het verder helemaal niet, maar liet me graag verrassen. Monique heeft me op dat moment uitgelegd wat ze zou gaan doen en hebben we de vragen doorgenomen waarop we antwoord wilde krijgen. Deze vragen werden gesteld en de antwoorden kwamen, echt heel bijzonder hoe zoiets in het werk gaat. 

Gedurende de sessie kwam Vinz totaal uit het niets zijn kop op mijn schoot leggen echt onvoorstelbaar hoe een hond zoiets aanvoelt.

Monique heeft uiteindelijk de blokkade weten weg te nemen. Op dat moment voelde ik me leeg van binnen en ook erg licht, echt heel bijzonder. Ik ben Monique hier dan ook nog steeds heel erg dankbaar voor. Ik heb het consult als erg prettig ervaren. De manier waarop Monique naar je luistert en tot de kern van het “probleem” komt en het belangrijkste van alles hoe ze het “probleem” heeft weten op te lossen, echt heel bijzonder!

W. v. L.

Monique heeft een rustige en doordachte aanpak, neemt de tijd om vragen te stellen en vooral om de antwoorden te laten komen.
Ze kan goed naar haar gevoel luisteren en bepaalt daarmee wat jij nodig hebt op dat moment. Tijdens een sessie met haar hond Vinz leest ze zijn gedrag en bewegingen goed, waarmee ze je echt verder helpt in het proces waar je op dat moment in zit.
Ze is open, empatisch en heeft een eerlijke mening waarmee ze je van deugdelijke feedback voorziet.
Het is heel prettig om met haar te werken en ik voel me thuis genoeg om me te openen.

Tamara en Jip

Monique en ik hebben elkaar enkele weken getroffen in een bos. We hebben daar afgesproken. Jip, mijn border Collie was er ook bij. Ze heeft me een sessie gegeven in het spiegelen van de hond. Ik voelde me al gauw op mijn gemak. Jip ook. Mooi om te ontdekken hoe Jip en ik op elkaar reageren en wat hij me vertellen wil.
Bedankt Monique!

Helga's School4Dogs

Teambuilding met instructeurs van Helga’s School4Dogs.
We kregen een spiegelsessie met ons team. Het was super om dit samen te doen!