verhalen vol wijsheid over liefde, kracht en verbinding

De proefdruk is binnen! |  17-06-2023

Wat waren afgelopen dagen spannend! De drukker van mijn boek had aangegeven dat afgelopen donderdag de verwachte leverdatum zou zijn. Dus ik lag afgelopen donderdag al om 7u vol spanning bij de brievenbus te wachten… 😜 Helaas kwam er geen boek. 😕 Vanmorgen zit ik heerlijk in mijn tuin te genieten van een heerlijk kopje thee totdat ik plots om 11.15u een plof op mijn deurmat hoor. Ik spring op en ren naar de voordeur! Daar ligt een pakketje op me te wachten. In onderstaande video neem ik je mee wat daarin zat 😃

Oorzaken van onrustig gedrag van je hond

Iedere hondeneigenaar zal weleens onrust bij zijn hond herkennen. Alleen in de mate van uiten, de context en de onderliggende boodschap zal verschillend zijn. Als je hond hoognodig moet plassen of honger heeft zal hij je...