Coachdag

‘De verborgen kracht’

 

Een verbindende dag die ruimte en verlichting geeft

systemische opstelling met hond

Een dag om te verwonderen in verborgen kracht

Deze dag zal in teken staan van verbinden, samenwerken, liefde en bewustwording.

We gaan verbinden met de innerlijke wijsheid in jezelf, met elkaar en met de hond(en) die deze dag aanwezig zijn. Door op een liefdevolle en oordeel loze wijze met elkaar samen te werken zal jij bewust worden van de verborgen dynamieken en kracht die in jou zitten. Het is tijd om in contact te komen met wie jij echt bent zodat jouw unieke kracht met liefde en zachtheid naar buiten kan stromen. Doordat het leven ook donkere kanten kent zullen we die mogelijk deze dag tegenkomen en helen. Door samen te werken in liefde zal er een veilige bedding ontstaan waarin je gedragen wordt door alles en iedereen die aanwezig is op deze dag. Vertrouw op de helende werking van de energie en laat jezelf verwonderen over deze dag!

Zaterdag 11 februari 2023

Tijd: 09.30u – 16.30u

Locatie: Ospel (Limburg)

Kosten: €159.-

(Indien een overnachting wenselijk is i.v.m. bijv. verre reisafstand kan er op deze locatie gebruik gemaakt worden van een B&B kamer of camperplaats. Reserveer tijdig als je hier gebruik van wil maken. Kosten voor overnachting zijn niet inbegrepen. De locatie ligt dicht bij natuurgebied De Grote Peel.)

Zaterdag 22 april 2023

Tijd: 09.30u – 16.30u

Locatie: Ospel (Limburg)

Kosten: €159.-

(Indien een overnachting wenselijk is i.v.m. bijv. verre reisafstand kan er op deze locatie gebruik gemaakt worden van een B&B kamer of camperplaats. Reserveer tijdig als je hier gebruik van wil maken. Kosten voor overnachting zijn niet inbegrepen. De locatie ligt dicht bij natuurgebied De Grote Peel.)

Wat gaan we doen?

Iedere deelnemer krijgt deze dag ruimte om zijn of haar thema/hulpvraag in te brengen om aan te werken. Door middel van lichaamsgerichte oefeningen en/of systemische (familie-) opstelling gaan we hiermee aan de slag. Je lichaam is een zuiver communicatiemiddel die in verbinding staat met je onderbewuste. Door hier contact mee te maken kunnen we onderzoeken wat er in jouw onderbewustzijn gezien mag worden. Hierdoor wordt zichtbaar welke (automatische) patronen en/of (onbewuste) dynamieken in jou actief zijn die betrekking hebben op jouw hulpvraag. 

De energie die vrijkomt in de opstelling of oefening zal voelbaar zijn in je lichaam. Door deze sensaties en emoties/gevoelens toe te laten zal je lichaam hierop reageren en in beweging komen. Dit geeft de mogelijkheid om op een diepere laag in je onderbewustzijn te gaan onderzoeken wat de oorzaak is van hetgeen waar je nu tegen aan loopt. En verbaas jezelf niet als dit mogelijk een andere wending aanneemt als dat je nu denkt waar het vandaan komt. Vele oorzaken liggen verborgen in je familiesysteem, zoals bijv. onverwerkte emoties of gebeurtenissen in je voorouderlijn of in de ervaring die je als kind hebt opgedaan.

Door dit te gaan doorvoelen en de bijbehorende energie te gaan herstellen zal je jezelf verlicht voelen. Het geeft je nieuwe inzichten en gevoelservaringen zoals bijv. (onvoorwaardelijke) liefde, steun, vertrouwen etc. die je verder zullen brengen in je leven. Je mag erop vertrouwen dat op deze dag gezien mag worden wat jij nu op dit moment kan dragen, hoe meer jij jezelf openstelt voor dat wat er mag ontstaan, hoe meer jouw innerlijke weten tot je kan spreken. Laat jezelf verwonderen deze dag!

De honden

Je hoeft dit niet alleen te doen. Naast de andere deelnemers zullen ook de honden die aanwezig zijn tijdens deze dag jou liefdevol ondersteunen. Honden reageren feilloos op energie en daardoor zullen ze je het effect van een verandering direct spiegelen tijdens de oefening en/of opstelling.

De hond zal jou op een pure, zachte manier, zonder dubbele agenda, uitnodigen om dieper in contact met jezelf te komen. Een hond communiceert met jouw energie (onderbewustzijn) en in deze onzichtbare verbinding zal hij onbewuste dynamieken gaan spiegelen die jou helpen om antwoorden te vinden op jouw hulpvraag. 

Deze bijzondere en gave vorm van coaching geeft een unieke leerervaring. Door het ervarings- en lichaamsgericht werken zullen de opgedane inzichten zich vertalen naar jouw dagelijks leven en sneller integreren op alle lagen in je lichaam waardoor verandering kan plaats vinden.

Voor wie is deze dag?

Deze dag is voor jou als jij op een lichaamsgerichte- en ervaringsgerichte wijze wil werken aan jezelf. In feite is alles waar jij mee zit op te stellen en te onderzoeken. Wanneer jij jezelf herkent in een of meerdere van onderstaande beschrijvingen dan is de opstellingsdag met de hond als co-coach zeker aan te raden voor je.  

Wanneer je het gevoel hebt ‘vast’ lopen en je weet niet waardoor. 

Wanneer je al veel aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan en je bewust bent van (beperkende) gedachten, overtuigingen en/of gevoelens. Maar je toch het gevoel hebt dat ‘iets’ je nog saborteert. 

Wanneer je ‘hard’ of veeleisend bent naar jezelf toe. Je voelt een bepaalde bewijs- of prestatiedrang en hebt het gevoel dat je het op eigen kracht moet kunnen. Perfectionisme kan je in de weg zitten en stiekem wacht je (onbewust) dat de ander je waardering gaat geven en jou gaat zien, horen en erkenning gaat geven. 

Wanneer je bang bent voor afwijzing en moeite hebt met aangeven van grenzen. Je past jezelf aan anderen aan en voelt je verantwoordelijk voor het welzijn van de ander. Je gaat voorbij aan je eigen behoeften en stelt de ander voorop.

Wanneer je het gevoel hebt te moeten strijden voor dingen. Of een innerlijk conflict ervaart. 

Wanneer je bang bent om terug te vallen in een depressie of burn-out. Je ervaart weinig energie om dingen te ondernemen. 

Wanneer je jezelf klein houdt of geremd voelt. Jezelf onbelangrijk maakt of op de achtergrond houdt terwijl je dit niet wil. 

Wanneer je weinig zelfvertrouwen, zelfwaardering en/of zelfliefde ervaart

Wanneer je last hebt van een schaarste mindset en je een tekort ervaart op bijv. liefde, geluk, geld, rust, luxe, positiviteit, sociale contacten etc. of je bent bang dat dit tekort zich voor gaat doen. 

Wanneer je met (levens-) vragen zit over zielsverbindingen (bijv tweelingziel), wie ben ik, wat wil ik of dat je problemen ervaart in (liefdes-) relaties of werk. 

Wat levert deze dag jou op?

Je krijgt een andere kijk op de dingen die spelen in je leven en op jezelf. Door te voelen en ervaren waar “het” vandaan komt zal dit een plek krijgen waardoor het helderder wordt wat je ermee mag doen of soms zelfs opgelost is. 
Je zult ervaren dat er meer ruimte in jezelf vrij komt. Ruimte die opgevuld mag worden met jouw eigenheid, jouw innerlijke weten (intuïtie) en unieke kracht.

Deze dag zal je een unieke leerervaring geven. Doordat we ruimtelijk weergeven wat er binnen in jou afspeelt en je lijfelijk gaat ervaren wat dit met je doet zullen de inzichten op alle lagen in je lichaam doorwerken waardoor verandering in je dagelijks leven makkelijker kan plaats vinden. Wat je in je dagelijks leven om je heen ziet gebeuren is een weerspiegeling van je innerlijke wereld . Doordat we deze dag werken aan verandering in jezelf zal je ervaren dat er mogelijkheden in je leven ontstaan om het anders te gaan doen.

 

Zachter voor jezelf

Blokkades worden doorbroken

Oordelen worden milder

Liefde gaat meer stromen

Gedrag zal anders worden

Jouw unieke kracht wordt ontgrendeld

Praktische informatie

Mogelijkheid om deel te nemen met je eigen hond

Er is plek voor 4 deelnemers

Eigen hulpvraag inbrengen

Binnenlocatie

Incl. koffie, thee, water, lunch en lekkere versnaperingen

Incl. online nazorg gesprek na twee weken

Deze dag wordt bewust in een kleine groep gehouden zodat er voldoende ruimte en tijd voor iedere deelnemer is om te werken aan een eigen vraagstuk. Het kan zijn dat je tijdens deze dag gevraagd wordt om andere deelnemers te ondersteunen tijdens hun oefening of opstelling. Wat inhoudt dat je een bepaalde ‘rol’ vertegenwoordigd zoals bijv. een gevoel, een gedachte of een persoon. Je hoeft hiervoor niets speciaals te doen, als enkel alleen waar te nemen wat er in je eigen lichaam gebeurd. Ik begeleid je hier uiteraard mee en zal dit tijdens de dag zelf verder toelichten. 

In de middagpauze wordt er voor een heerlijke lunch gezorgd en heb je de mogelijkheid om even lekker op te laden bijv. met een wandeling in de natuur. Natuurgebied de Grote Peel bevind zich op ongeveer 800m van de locatie. 

Wanneer je jouw eigen hond mee wil brengen is het wel een vereiste dat deze sociaal is naar mens en hond. Tijdens de telefonische intake zal ik samen met jou afstemmen of het passend is voor het welzijn van je hond om mee te gaan en zal ik ook verder toelichten hoe het gaat met inzetten van de hond tijdens de oefeningen. Voor honden jonger dan 1,5 jaar of honden die snel overprikkeld zijn is deze dag niet geschikt. Bij twijfel of je hond geschikt is om mee te nemen kun je altijd contact met me opnemen. 

Het is niet noodzakelijk om een hond mee te nemen om deel te kunnen nemen aan deze dag. Wanneer je geen hond mee neemt zullen de aanwezige honden jou ook begeleiden tijdens jouw oefening/opstelling. Zij zullen je evengoed uitnodigen om dieper contact met jezelf te maken en de onbewuste dynamieken in jezelf spiegelen.

Laat je verwonderen door de samenstelling van de groep, je zult ervaren dat naast de waardevolle inzichten uit je eigen opstelling, ook de oefeningen/opstellingen van de andere deelnemers helend kunnen zijn in jouw proces. It’s all the magic of energy!

Voel jij dat je aanwezig mag zijn bij deze dag?

Voel jij een vlammetje onder in je buik van enthousiasme?

Hoor ik daar een JA?

 

Meld je dan aan door, via onderstaande knop, een mailtje te sturen. Vermeld daarin je naam, telefoonnummer en voor welke datum je wil deelnemen. Ik neem binnen 2 werkdagen telefonisch contact met je voor een telefonische kennismaking intake. 

 

Zaterdag 11 februari 2023

Tijd: 09.30u – 16.30u

Locatie: Ospel (Limburg)

Kosten: €159.-

(Indien een overnachting wenselijk is i.v.m. bijv. verre reisafstand kan er op deze locatie gebruik gemaakt worden van een B&B kamer of camperplaats. Reserveer tijdig als je hier gebruik van wil maken. Kosten voor overnachting zijn niet inbegrepen. De locatie ligt dicht bij natuurgebied De Grote Peel.)

Zaterdag 22 april 2023

Tijd: 09.30u – 16.30u

Locatie: Ospel (Limburg)

Kosten: €159.-

(Indien een overnachting wenselijk is i.v.m. bijv. verre reisafstand kan er op deze locatie gebruik gemaakt worden van een B&B kamer of camperplaats. Reserveer tijdig als je hier gebruik van wil maken. Kosten voor overnachting zijn niet inbegrepen. De locatie ligt dicht bij natuurgebied De Grote Peel.)

Wil je graag deel nemen maar past de datum niet voor je of is er geen plek beschikbaar?

klik dan hier om me een berichtje sturen. Ik zet je op de wachtlijst en laat je als eerste weten als er nieuwe data beschikbaar zijn.

Twijfel je of deze dag geschikt is voor jou of heb je nog vragen?

 

Neem gerust contact met me op door een mail te sturen naar info@spiegelbewust.nl 

Goedemorgen Monique,
ik vond het een waardevolle opstellingsdag. Ik voelde mij daarna licht en lekker. Ook sterk, vol vertrouwen.
Ik had van de week ook even een ding met mijn werk, waar schuldgevoel kwam kijken en ik heb het er een soort van laten zijn. En daarna gedaan of beslissing genomen wat voor mij goed voelde. Dat voelde opgelucht en ook weer licht.
Het heeft mij goed geholpen.
Bedankt😘
Fijne dag ☀️💕
~ Jessica ~

“Dankjewel lieve Monique en Vinz voor jullie liefdevolle begeleiding en magische opstelling. Ik voelde me bij jullie direct op mijn gemak, waar ik normaal de kat uit de boom kijk. Jij begeleidde me naar mezelf en Vinz liet het fysiek zien en voelen door op mijn linkervoet tegen me aan te liggen. Ik voelde de verbinding en de boodschap, ontspan maar het is veilig. Dat is wat ik nodig had. Ik wil altijd van start en Vinz liet me zien hoe ik mocht ontspannen door zelf ontspannen te gaan liggen. Door de verschillende houdingen, toonde hij wat er in mij speelde. En tegelijkertijd stelde jij me vragen die me naar binnen brachten. Je voelt haarfijn aan wat er gebeurt en merkt elke verandering in geest en lichaam op. Ik heb een sterke neiging iets goed te moeten doen en schiet dan snel naar mijn hoofd. Jij begeleidde me op dat moment liefdevol weer naar mijn lijf en Vinz toonde me wanneer ik in en uit verbinding was. En als ik dat benoemde kwam hij weer. Je stelt vragen die raken en me naar mijn kern brengen. Daar liggen mijn antwoorden. Zo mooi hoe puur hoe jij dat doet en hoe je me hebt begeleid naar mijn pure zelf en waar ik voor sta.”

~ Linda ~

“De familieopstelling t.a.v. het niet gewenst, niet gehoord en niet gezien zijn heeft me mooie dingen opgeleverd.
Bijna hele leven zijn dit al thema’s waar ik de laatste 9 jaar steeds meer bewust mee bezig ben geweest. Echter een familie opstelling had ik nog nooit gedaan. De tijd was rijp om de dingen recht in de ogen te kijken, te doorleven en loslaten.
Door de opstelling werd ik me bewust van hoe het mijn leven beheerste, ook hoe dit in de familielijn doorwerkte. Als snel werd duidelijk waar de schoen wrong, namelijk een ontzettend verdrietige gebeurtenis waarin het verdriet geen plek kon vinden. Het verdriet heb ik mijn hele leven meegezeuld en mocht nu aangekeken worden, het doorleven en loslaten. Ik heb mijn familieleden vergeven voor wat hun is overkomen en mezelf vergeven wat ik me heb laten aandoen en wat ik mezelf had aangedaan. Wat er volgde was een enorme ruimte in mijn lijf maar ook heel veel moeheid door deze sessie. Ik heb nog enkele dagen nodig gehad om het te laten bezinken en de afvalstoffen mijn lichaam te verlaten. Maar nu is er een heerlijke rust over me heen gekomen. Ik had het niet willen missen.
Monique, dankjewel voor het begeleiden van deze heftige maar achteraf gezien mooie sessie.”

~ Marie-Louise ~

Veel gestelde vragen

Is mijn hond geschikt om mee te doen?

Iedere hond spiegelt de mens, en daarmee vervullen ze allemaal de rol van co-coach. Iedere hond doet dit op zijn of haar unieke manier.

Echter om mee te kunnen doen aan deze coachdag dient je hond sociaal te zijn.

Daarnaast is het intensieve dag voor je hond waarbij hij bloot gesteld wordt aan prikkels. Wanneer je hond snel overprikkeld is en geen rust kan vinden op een eigen plek of in een bench is het niet aan te raden om hem mee te laten doen voor zijn eigen welzijn. Zou je wel graag met je eigen hond willen werken dan is een individuele sessie hiervoor zeer geschikt.

Twijfel je of je hond mee kan naar deze dag, stuur me een mail  ( info@spiegelbewust.nl) met je telefoonnummer en dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ik heb geen hond of mijn eigen hond is niet geschikt om mee te nemen, en nu?

Wanneer je geen hond hebt of je eigen hond kan om een bepaalde reden niet mee, dan ben je van harte welkom om zonder hond te komen.

De aanwezige honden zullen je tijdens jouw oefening/opstelling even goed mee begeleiden en je uitnodigen om dieper contact met jezelf te maken. Laat je verwonderen over de inzichten die ze je liefdevol spiegelen.

Heb ik ervaring nodig in het werken met opstellingen?

Je hebt geen ervaring nodig om mee te kunnen doen aan deze dag.

We gaan deze dag wel werken vanuit je lichaam en gevoel aangezien daar de meeste antwoorden liggen. Hiervoor moet je wel open staan. Wanneer je dit spannend of uitdagend vindt omdat je veel in het denken schiet, zal ik je steeds uitnodigen om vanuit je hoofd naar het contact met je lichaam te gaan.