Boekeninspiratie

Hieronder vind je mijn boekentips die je kunnen ondersteunen bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

De fontein

De fontein vind je eigen plek ~ Els van Steijn

Aan de hand van de fontein als metafoor van je familiesysteem krijg je praktische handvatten om hardnekkige patronen in je gedrag te doorbreken. Je krijgt meer rust en grip op je leven.

Weerbaarheid en hooggevoeligheid

Weerbaarheid & Hooggevoeligheid ~ Norma Prikanowski van Veggel

Een boek waarin helder uitgelegd wordt wat hooggevoeligheid inhoudt. Daarnaast staan er praktische oefeningen en tips in om je hierin weerbaarder te maken.

coachen met honden

Wijze lessen van je hond ~ Anja Gijsbers & Irene Glansbeek

Hun leerzame leesboek is zo opgezet dat je als lezer (met hond) uitgenodigd wordt om stil te staan bij wat jouw hond je kan leren en welke wijze lessen op jou van toepassing zijn.

De sleutel tot zelfbevrijding

De sleutel tot zelf-bevrijding ~ Christiane Beerlandt

In dit boek vindt je de diepere betekenis van je lichamelijke klachten. Interessant als je wil werken aan het ontstaan van je lichamelijke klachten.

Maak kennis met innerlijke familie Arienne Klein

Maak kennis met je innerlijke familie ~ Arienne Klijn

Heb je moeite om eigenschappen van jezelf of anderen te accepteren? Vind je het lastig om keuzes te maken? Wil je een liefdevolle relatie maar weet je niet goed hoe? Kun je moeilijk ontspannen? Ben je ontevreden over je huidige werk, maar weet je niet wat je moet veranderen? Zorg je goed voor anderen, maar niet zo goed voor jezelf? Dan wordt het tijd om kennis te maken met het schildenmodel van je innerlijke familie! 

het licht zal je bevrijden Dr Norma Milanovich Dr Shirley McCune spiritueel boek

Het licht zal je bevrijden ~ Dr Norma Milanovich & Dr Shirley McCune

Een gedegen handboek dat de basisconcepten verklaart van transformatie, Karma en menselijke energie. In glasheldere hoofdstukken geeft het boek inzicht in de werking van universele wetten, waarna de schrijfster uitvoerig schetst hoe de huidige mens tot persoonlijke transformatie kan komen en tot grote spirituele hoogte kan stijgen.

Dit boek is in het bijzonder geïnspireerd door de meesters Kuthumi en El Morya.

zelfhelende codes, wijsheidscodes

De wijsheidscodes ~ Gregg Braden

In dit boek deelt Gregg Braden verborgen codes van wijsheid in eeuwenoude spirituele geschriften. Elke wijsheidscode gaat vergezeld van een korte omschrijving van wat de code betekent, waarom deze belangrijk is en hoe je de code in je leven kunt toepassen. Gregg Braden geeft een beproefde methode om de wijsheidscodes te gebruiken. Door vertrouwd te raken met de code, een connectie tot stand te brengen tussen hoofd en hart, de teksten met hart en ziel uit te spreken en aandacht te schenken aan de veranderingen die de woorden teweeg brengen, ben je steeds beter in staat om uitdagingen in moeilijke tijden het hoofd te bieden. De wijsheidscodes biedt steun bij verlies en verdriet, laat je je onuitgesproken angsten onder ogen zien en het kan helpen bij het vinden van vergeving.

geldblokkades, money mindset, moneyblocks

Get Rich, Lucky Bitch! ~ Denise Duffield-Thomas

Hèt boek om je moneyblokkades inzichtelijk te krijgen en om te buigen. Het boek is in het engels geschreven, maar ondanks dat een ontzettende aanrader!

de keuze - edith erger

De keuze ~ Edith Eger

Edith Eger was 16 jaar oud toen ze in 1944 naar Auschwitz werd gedeporteerd. Haar ouders werden direct naar de gaskamer gestuurd, Edith werd gedwongen om voor Mengele te dansen. Haar onverschrokkenheid hielp haar en haar zusje te overleven, al waren ze nog maar nauwelijks in leven toen het kamp eindelijk werd bevrijd. In dit boek deelt dr. Edith Eger haar oorlogsherinneringen en de opmerkelijke verhalen van hen die zij sindsdien heeft geholpen. Als psycholoog doet zij uit de doeken hoe ze haar cliënten helpt om zich uit hun eigen gedachten te bevrijden, en hoe iedereen voor vrijheid kan kiezen. Haar indrukwekkende en belangrijke verhaal is een inspiratie voor iedereen.

ikagai

Ikigai ~ Francesc Miralles; Héctor García

Waar kom jij ’s ochtends je bed voor uit? Ontdek de geheimen van het Japanse eiland Okinawa, waar het grootste aantal gezonde honderdjarigen ter wereld woont
Volgens de Japanse traditie heeft iedereen een ikigai, een reden van bestaan. Het is één van de geheimen van een lang, tevreden en gezond leven, zoals de inwoners van Okinawa het leiden. Op dit Japanse eiland wonen meer gezonde en actieve honderdjarigen dan waar ook ter wereld.
Sommige mensen hebben hun ikigai al gevonden, maar velen zijn er nog steeds naar op zoek. De auteurs vertrokken naar Okinawa en interviewden honderden inwoners om te ontdekken wat volgens hen het geheim is voor een optimistisch en gezond leven. 

Nieuwsgierig naar meer boeken of producten om spiritueel te groeien?