verhalen vol wijsheid over liefde, kracht en verbinding

44 weken… Klaar voor de bevalling? |  04-04-2023

Gisteren voelde ik intuïtief aan dat ik iets mocht delen over het boek. Ik ging eens terug denken, en even terug tellen… Wow vandaag precies 44 weken geleden begon ik aan zijn boek. En heb je de datum van vandaag gezien…? 04-04! Oh ik hou van deze dubbele getallen, dank je wel Universe! 🙏 Terug naar 44 weken… dat betekent dat het boek van Vinz volop staat te poppelen om geboren te worden! 🙌🏻🤰🏼😜😉 Het manuscript is helemaal af en het is nu wachten op de gynaecoloog (lees drukker) die kan helpen met de bevalling. Nu is een drukker niet moeilijk om te vinden, maar wel het geld om dit betalen. 😬 Daarmee breekt nu mijn allergrootste uitdaging aan en waar ik het meest tegenop zie. Keuzes, concessies, prijs bepalen 🤯 en little luck om een manier te vinden 🤞🏻 Tot die tijd wordt jullie geduld nog even op de proef gesteld om te wachten op de pre-sale! Al snap ik dat jullie ook reuze benieuwd zijn en staan te poppelen 😉 Zoals in het hele boekproces vertrouw ik erop dat ik ook in deze allerlaatste stap geholpen ga worden. 🙏💫 Please Vinz, show me the way to get it done 💪🏼🥰🐾 Ik hou je nog even in spanning en hoop je snel te kunnen berichten dat de bevalling aan de gang is 😉 Wil je die zeker niet missen? Schrijf je in en dan ben jij als eerste op de hoogte!

Waarom zijn honden bijzondere coaches?

Een hond is fijngevoelig op alles wat er om hem heen gebeurd. Ze merken de kleinste veranderingen in houding of intentie bij anderen op. Ze anticiperen hier instinctief op waardoor je snel verandering in gedrag...

Omgaan met je gedachten en emoties in de rollercoaster van het leven

Afgelopen woensdag heb ik afscheid moeten nemen van mijn allerbeste en liefste maatje Vinz.Hij was voor mij familie, mijn grootste leermeester, mijn steun en toeverlaat, mijn grote liefde…Waar ik een paar jaar geleden...

Thema afwijzing, wat kan je eraan doen?

Een veel voorkomend thema die ik in mijn praktijk tegenkom is “afwijzing”, bang om door de ander afgewezen te worden. Dit is een thema die voor veel mensen speelt. De mens leeft van nature in een groep en verstoting of...

Wakker worden met jezelf

Ken je dat gevoel? Dat je wakker wordt naast je geliefde. Dat je hem of haar in de ogen kijkt en blij wordt. Dat je een glimlach op je gezicht krijgt en de kriebels voelt. Dankbaar dat je naast elkaar wakker wordt. Je...

Patronen, hoe werken ze en waarom heb je er last van?

Door alleen al deze titel op papier te zetten gebeurde er al iets bij mij in de activering van een oud patroon. Er werden gedachten geactiveerd door middel van een kritische stem, zoals: "Ja, nu moet je het waarmaken."...

Hoe behoudt je altijd een vakantiegevoel?

Kijk jij al uit naar je volgende vakantie? Of misschien snak je er zelfs al naar? Even weg uit de dagelijkse drukte, geen verplichtingen en uit je eigen omgeving zijn… Het kan anders, ontdek hoe jij je vakantiegevoel...

Emoties, wat maakt dat je ze niet durft toe te laten?

Niet durven toelaten van emoties ontstaat als je ze niet op een veilige manier kan reguleren. Emoties brengen lichamelijke sensaties teweeg die je niet altijd wil voelen. Dit creëert afwijzing en een...

Zoek je verbinding of erkenning?

“Ik wil me graag verbonden voelen met mezelf en anderen.” Wat je bedoelt is dat je hoofd en gevoel weer in verbinding mogen komen. Zowel in contact met jezelf als de ander. Je volgt de ene coaching na de andere zonder...

Ontvangen

ONTVANGEN |  27 mei 2022 Herken je dat dat geven zo gemakkelijk gaat? En dat op ontvangen een soort ‘lading’ zit? Bij mij wel. Ik wordt momenteel heel erg uitgedaagd om dingen te gaan ontvangen. Het ontvangen van fysieke...

Begin

BEGIN |  3 juni 2022 Hoe begin je ergens aan? Je hebt een gaaf idee , bruist van de energie en dan… hoe begin je?? Niet weten geeft frustratie en zorgt erbij mij voor dat ik het ga vermijden en mijn idee weer terug in de...

Moodboard

Moodboard |  14 juni 2022 Twee weken terug schreef ik over het begin van mijn boek. Ik voelde dat ik een visionboard mocht maken. En steeds als ik eraan wilde beginnen dan kwam er iets tussen. Vorige week mocht ik een...

New update bookstory

Yeah boek story time |  26 juli 2022 Zoals beloofd zal ik jullie meenemen in de making of het boek van Vinz. Voor diegene die denken wie is Vinz? Hij is the love of my life. Een super lieve chocoladebruine labrador (puur...

10 actieve signalen in jou in contact met verborgen narcist

Wat ik in de date- en relatiewereld veel zie gebeuren is om te proberen de ander te bestempelen met een labeltje. Heb ik te maken met een narcist? Hoe weet ik of ik te maken heb met een emotioneel onbereikbare man/vrouw?...

Opbouw verhaal

Opbouw van verhaal is helder |  2 augustus 2022 Vinz heeft in zijn wisedom story’s een leuke op bouw bedacht. Een voorwoordje, een verhaal en afsluitend berichtje aan jou. In de foto deel een stukje uit Vinz zijn boek,...

Een ons-momentje

Een ons-momentje |  10 september 2022 Toen Vinz er nog was deed ik iedere zaterdagochtend met hem een ‘ons’- moment creëren. Even tijd voor mezelf waarin ik niets hoefde. Even alleen te ZIJN. Sinds Vinz er niet meer is...

Kijkje achter de schermen

Boekupdate ~ Kijkje achter de schermen | 14 september 2022 Een tijdje terug deelde ik in de groep mijn proces over het boek schrijven. Daarin vertelde ik dat ik de biotensor gebruik in een stukje afstemming, met name...

De woorden gaan stromen

boekupdate |  28 september 2022 Yeah… het begint te stromen. De woorden vloeien makkelijker op papier. Van een van mijn mede-schrijfster uit het schrijfcoachtraject kreeg ik de tip om met stromend water te gaan werken....

Loop achter

Loop achter |  16 oktober 2022 Het schrijven ‘loopt wat achter’… of misschien ben ik precies daar wat ik moet zijn Ik merk dat ik er niet goed tijd voor kan maken, terwijl tijd geen probleem is. Het lijkt een soort...

Een nieuw verhaal

Een nieuw verhaal |  30 november 2022 Vandaag komt er weer een wijsheid verhaal van Vinz op papier Dit verhaal gaat over emotioneel verbinden en de afleiding die je gaat zoeken als je hier moeite mee hebt. Een mooie...

Doorbraak op schrijfblokkade

Doorbraak schrijfblokkade |  13 december 2022 Yeah, mijn schrijfblokkade lijkt tot een doorbraak te zijn gekomen Waar ik eerst dagen over een verhaal deed, lukt het nu in een middag of een avond. Ik begin schrijven zelfs...